MY KTEO

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δανάη Μιχαλάκη: Ο σύζυγός της, Γιώργος Παπαγεωργίου και ο πατέρας της στην πρεμιέρα της


Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Η μοναξιά της Δύσης» στο θέατρο Αθηνών με πρωταγωνιστές τους Νίκο Κουρή, Χρήστο Μαλάκη, Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργο Ηλιόπουλο το βράδυ της Δευτέρας 14/11.

Από τη βραδιά  δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγος της Δανάη Μιχαλάκη, Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στις σειρές «Γλυκάνισος» και «Τα καλύτερά μας χρόνια», ενώ σκηνοθετεί και τη θεατρική παράσταση «Σωτηρία με λένε».

Στη θεατρική πρεμιέρα της Δανάης Μιχαλάκη το παρών έδωσε και ο πατέρας της, Γιώργος Μιχαλάκης, ο οποίος απόλαυσε μαζί με τον γαμπρό του, την κόρη του στο θεατρικό σανίδι.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκαν στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας Σύρου, ανήμερα των γενεθλίων της ηθοποιού, το Σάββατο 7 Αυγούστου του 2021 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έχοντας στο πλευρό τους, τούς αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς.

Οι δυο τους φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή γι΄αυτό και οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Μετά το τέλος της παράστασης «Η μοναξιά της Δύσης», η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του govastileto.gr.







Φωτογραφίες: NDP photo agency

govatileto.gr