MY KTEO

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Υπεγράφη η σύμβαση για τη σύνδεση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας με το δίκτυο διανομής της ΔΕΔΑ – Τι δήλωσε ο Διοικητής Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης


Υπεγράφη η σύμβαση για τη σύνδεση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας με το δίκτυο διανομής της ΔΕΔΑ. Ο διοικητής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης σημείωσε: «Η σύνδεση του νέου Νοσοκομείου ήταν στόχος από την έναρξη της λειτουργίας του. Ιδιαίτερα τις ημέρες της ενεργειακής κρίσης, η σημαντικότητα του έργου είναι καίριας σημασίας για τη λειτουργία του Νοσοκομείου, ενός κτιρίου με αυξημένες ενεργειακές ανάγκες 24 ώρες το 24ωρο  και 365 ημέρες το χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑ καταφέραμε να ενταχθεί η εγκατάσταση υποσταθμού για την εξυπηρέτηση του Νοσοκομείου με δαπάνη χρηματοδοτούμενη 100%.

Με την ολοκλήρωση του έργου, τα οφέλη για το Νοσοκομείο μας θα είναι πολλαπλά: μείωση των λειτουργικών δαπανών κατά περίπου 30%, οι μέχρι τώρα μορφές ενέργειας του Νοσοκομείου θα αποτελούν εφεδρείες για την απρόσκοπτη λειτουργία του, ενώ με τη δυνατότητα συμπαραγωγής η αυτονομία του Νοσοκομείου θα το καταστήσει ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά νοσηλευτικά ιδρύματα».