MY KTEO

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Νέο ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκύρου "Ανεμόεσσα" :


 Επειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Γ.Σ. της 07/11/2022 εκλέχθηκαν για το Δ.Σ. (κατά σειρά πλειοψηφίας) οι κ.κ. :Γιώργος Γεωργούδης, Γιάννης Ελευθεριάδης, Άννα Βιργιλίου, Αμέρισσα Κοντομανώλη και Αικατερίνη Μαυρίκου και στην Ελεγκτική επιτροπή οι κ.κ. Ιωάννα Ιωαννίδου, Γιώργος Καραμπίνης και Άννα Ανδρέου.

      Στη συνέχεια, έπειτα από τη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. στις 09/11/2022 για την σύστασή του σε σώμα, το Δ.Σ. ορίζεται ως εξής : Προεδρος : Γιώργος Γεωργούδης, Αντιπρόεδρος Γιάννης Ελευθεριάδης, Ταμίας: Αμέρισσα Κοντομανώλη, Γραμματέας: Κατερίνα Μαυρίκου, Μέλος: Άννα Βιργιλίου.

      Ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την στήριξή τους στο σύλλογο και την ομαλή διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Όμως, όπως όλοι ξέρουμε, ένας σύλλογος για να επιβιώσει και να παράγει έργο, εκτός από ένα δραστήριο Δ.Σ., χρειάζεται την ηθική και την οικονομική υποστήριξη τόσο των τοπικών φορέων όσο και ολόκληρης της  κοινωνίας και των κατοίκων αυτού του νησιού και όλων όσων αγάπησαν τη Σκύρο. Ο Σύλλογός μας είναι ανοικτός σε νέες ιδέες, προτάσεις και καλοπροαίρετη κριτική για τις δράσεις και τις δραστηριότητές του και σας προσκαλεί όλους να συμμετέχετε ενεργά και να τον ενισχύετε ηθικά και οικονομικά προκειμένου ο πολιτισμός της Σκύρου να παραμείνει  πλούσιος, ποιοτικός και αυθεντικός, για πολλές ακόμα μελλοντικές γενιές".