MY KTEO

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ο Μπαλτάς εκλέχτηκε αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς


 Με βάση τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου, ο Xαλκιδέος δάσκαλος  και  διευθυντής στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Αντώνης Μπαλτάς εκλέχτηκε Αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Στερεάς Ελλάδας. Σε μήνυμα του μετά το αποτέλεσμα αναφέρει: 

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους σας!

Στις εκλογές των αιρετών εκπροσώπων για τα υπηρεσιακά συμβούλια, - στη σημερινή δύσκολη συγκυρία - δόθηκε ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και φυσικά ένα μεγάλο μήνυμα ευθύνης!

Με τη συμμετοχή μας επαναφέραμε τον θεσμό των αιρετών εκπροσώπων μας ύστερα από δύο χρόνια απουσίας τους.

Τώρα, είναι πιο επιτακτικό και αναγκαίο από ποτέ, να καταφέρουμε να προασπίσουμε, να εδραιώσουμε και να ενδυναμώσουμε τον θεσμό των αιρετών μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δίνετε να σας εκπροσωπήσω στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι:

· ότι από τη θέση του αιρετού θα εργαστώ, έχοντας ως κατευθυντήριες αρχές των ενεργειών μου τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, την ισονομία, τη διαφάνεια και την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των δίκαιων αιτημάτων όλων των συναδέλφων.

· Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης και την αναγνώριση του ρόλου και της προσφοράς των εκπαιδευτικών.

· Η αμφίδρομη ενημέρωση, η σταθερή και δημιουργική συνεργασία καθώς και η συνεχής βελτίωση της, συγκροτούν τους άξονες οργανωμένης παρέμβασης σε αυτή τη θητεία μου, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.

· Με αισιοδοξία και παρεμβατική διάθεση, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να χτίζουμε όμορφες, δυνατές, δημιουργικές συλλογικότητες. Συλλογικότητες που αποπνέουν αλληλεγγύη και αποτελούν πρότυπα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αντώνης Μπαλτάς

Αιρετό μέλος στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Στερεάς Ελλάδας