MY KTEO

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του ΣΕΒ, ο Φάνης Σπανός


Εκδήλωση με θέμα «Αναπτυξιακά Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα», διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και ο ΣΕΒ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της 40ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΣΕ και πραγματοποιήθηκε χθες στο κτήμα «ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ» ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ στο Καπανδρίτι.

Παρών ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός ο οποίος δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης:

Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ιωάννη Τσακίρη και συντονιστή τον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΒ Δρα. Γεώργιο Ξηρογιάννη, μιλήσαμε στην εξαιρετική σημερινή εκδήλωση των ΣΕΒ και ΣΒΣΕ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία της περιόδου 2023 – 2027 και την επόμενη ημέρα της βιομηχανίας και της επιχειρηματικότητας. Τονίσαμε ότι υπηρετούμε την επιχειρηματικότητα με:

54.000.000 ευρώ, από το νέο μας ΕΣΠΑ για τη στήριξη επιχειρήσεων.

ένα πλέγμα αναπτυξιακών πολιτικών στους άξονες:

- εξωστρέφεια

- υποδομές

- υπηρεσιακή υποστήριξη

- εκπαίδευση

- επενδυτικά κίνητρα

Και φυσικά, προχωρώντας ακάθεκτοι πλέον σε μια τεράστια σε μέγεθος και αξία επένδυσης, την ΟΧΕ Ασωπού με το Βιομηχανικό πάρκο εξυγίανσης Οινοφύτων, που έρχεται να αποδείξει ότι Ανάπτυξη και Περιβάλλον δεν είναι αντίπαλοι, αλλά συνοδοιπόροι στην υπηρεσία του ανθρώπου!

Στόχος είναι πάντα η Ανάπτυξη· με όρους βιωσιμότητας, προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και διάχυσης του παραγόμενου εισοδήματος στο κοινωνικό σύνολο!