MY KTEO

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Δέσποινα Βανδή: Δεν αγαπήθηκα όπως ήθελα – Τώρα παίρνω ουσιαστική αγάπη


Η Δέσποινα Βανδή σε μια συνέντευξη έξω από τα δόντια για τη ζωή, τον έρωτα, τους φίλους και τις συνεργασίες της.

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε μια διαφορετική συνέντευξη από την Δέσποινα Βανδή. Η μεγάλη τραγουδίστρια μίλησε για τα όσα την άγχωναν στο παρελθόν και τα προβλήματα που της είχαν δημιουργήσει.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τους φίλους και τα παιδιά τη, αλλά και τον έρωτα που ζει δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη τον τελευταίο χρόνο.

Η τραγουδίστρια μίλησε αρχικά για τα διατροφικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει παλιότερα, όταν έχανε βάρος με γρήγορους ρυθμούς. Κάτι που τότε εκείνη δεν παρατηρούσε:

«Όταν δούλευα στο Rex από το άγχος μου έχανα πάρα πολλά κιλά. Μπορεί και να μην πήγαινα για ύπνο σπίτι μου, λιποθυμούσα στις πρόβες πάνω στη σκηνή. Έτρωγα σοκολάτα για να μην χάσω άλλο βάρος. Δεν με έβλεπα αδύνατη τότε. Τώρα που κοιτάζω πίσω και κάποιοι λένε ότι ήμουν ανορεκτική, λέω ότι είχαν δίκιο. Μα ήταν κιλά αυτά; Τότε το έβρισκα ωραίο. Δεν ήταν ωραίο, ούτε υγιές», παραδέχεται.

Η αγάπη έχει ξεχωριστή θέση στην ζωή της, αλλά δεν ήταν πάντα όπως την περίμενε. Μάλιστα εξομολογήθηκε πως στην πιο ανιδιοτελή μορφή της την έχει πάρει μόνο από τα παιδιά της:

«Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου. Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη», πρόσθεσε στο τέλος για τη σχέση που βιώνει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή λειτουργεί θέτοντας στόχους τόσο στη δουλειά της, όσο και στη ζωή της. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα για να μπορεί να τα βγάζει πέρα και να έχει ουσιαστική σχέση και χρόνο με το περιβάλλον της: «Είμαι συγκροτημένη όταν έχω έναν στόχο. Παιδιά, δουλειά, δεν γίνεται να είσαι στο κύμα. Η εβδομάδα μου είναι μια χορογραφία, θα υπάρχει βέβαια και ο ξέφρενος χορός αλλά πρέπει να είναι συγκεκριμένα βήματα για να μου βγει.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν τέλειοι γονείς και τέλεια παιδιά και αυτό με έχει απαλλάξει με το να παλεύω με την τελειότητα. Φαντάζομαι ότι θα το πουν τα παιδιά μου κάποια στιγμή. Όλοι μας κάνουμε για καλό κάποια πράγματα. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά μου, έχω μία βαθιά ουσιαστική σχέση με τα παιδιά μου», συμπλήρωσε για όσα ελπίζει να διαπιστώσουν τα παιδιά της στο μέλλον μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου».

Βανδή: Λύγισε στην εκπομπή της Μπακοδήμου «Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες»
Η Δέσποινα Βανδή επίσης αναπόλησε με συγκίνηση τα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα, θυμήθηκε τις δυσκολίες που κατάφερε να ξεπεράσει αλλά και τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Μίλησε για τα παιδιά της, την ανάγκη της να φροντίζει τους άλλους αλλά και για τη σχέση που έχει με τον καθρέφτη της και το φαγητό.

Η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια που έκαναν μασάζ αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και στις οικονομικές δυσκολίες που περνούσε η οικογένειά της και είπε με συγκίνηση: «Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά…» και κόμπιασε. Η Δέσποινα δάκρυσε και αναφώνησε: «Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες, εδώ ήρθαμε για να χαλαρώσουμε»!

Και η Μαρία Μπακοδήμου λύγισε και εκείνη και της απάντησε: «Γιατί το κλάμα είναι καλό, διώχνει οι τοξίνες»!


iEidiseis.gr / gossip-tv.gr