MY KTEO

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή και συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη


Ο ρόλος του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη έχει προκαλέσει πολλές απορίες.

Πάνε μερικές βδομάδες που οι τηλεθεατές παρατήρησαν ότι ο χρόνος της παρουσίας του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη έχει μειωθεί σημαντικά. Τότε ο παρουσιαστής είχε απαντήσει ότι ο αρχισυντάκτης αποφασίζει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο πλατό και ποιος ταιριάζει στην θεματολογία της συγκεκριμένης στιγμής. Και προανήγγειλε καινούργια project.

Η «δικαιολογία» του δεν κρίθηκε ικανοποιητική από όλους. Πολλοί έκαναν την παρατήρηση πως η πρακτική αυτή δεν υιοθετείται συνήθως με πανελίστες, πόσο μάλλον με προβεβλημένα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχόλησαν με την μεταγραφή τους (από τη Φαίη στην Ελένη) τα μίντια.

Τελικά το project «αποκαλύφθηκε» χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, και δεν είναι άλλο από μια πεντάλεπτη στήλη με τη «ματιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου».

Οι θεατές της «Ελένης» λογικά απόρησαν. Όλη αυτή η φασαρία για μια πεντάλεπτη ρουμπρίκα που πέρασε εν πολλοίς απαρατήρητη;

Σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις σήμερα η ομάδα του «Breakfast@Star» διχάστηκε.

«Δεν είναι σαν να περιορίζει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε μια στήλη πέντε λεπτών; Έχει γίνει τόσος ντόρος από πέρυσι, έφυγε από τη Φαίη Σκορδά για να πάει στην Ελένη Μενεγάκη με ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να κάνει τι, να βγαίνει σε μια στήλη πέντε λεπτών;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Μίχος.

«Η Ελένη έχει ένα άλλου τύπου πάνελ Χθες του έστειλα και μήνυμα για να του πω ότι "είδα τον Δημήτρη που ξέρω και αγαπώ”» απάντησε η Λιλή Πυράκη, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Για να επανέλθει δριμύτερος ο δημοσιογράφος. «Τηλεοπτικά έχει εκεί έναν άνθρωπο που είναι στα πάνελ χρόνια και, αντί να τον εκμεταλλευτείς όλη την ώρα της εκπομπής, πας και τον βγάζεις πέντε λεπτά σε μια στήλη. Πάει να πει ότι δεν ξέρεις ή δεν θέλεις να αξιοποιήσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Λιλή μου από πέρυσι κάνεις τηλεόραση; Ξέρουμε κάποια πράγματα».


iEidiseis.gr