Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Η ανακάλυψη πραγματικά χρήσιμων πληροφοριών με λίγο ψάξιμο είναι απολύτως εφικτή σήμερα. Μερικές δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές αμφισβητούν τις αντιλήψεις σου, ιδιαίτερα για θέματα του παρελθόντος. Ωστόσο είναι μια μέρα για να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στη δουλειά σου και να αισθανθείς ολοκληρωμένη ή να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία, τη διατροφή και την αυτοφροντίδα σου και αυτό να είναι μια ικανοποιητική ώθηση. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά όλη τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής προτείνοντας σου ένα διάλειμμα σε συναισθηματικό επίπεδο που θα σου κάνει καλό.

Ταύρος
Εστιάζεις στις επιθυμίες σου σήμερα και σε δραστηριότητες που τονώνουν την αυτοπεποίθηση σου. Προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς στη ρουτίνα ή σε ένα πρόγραμμα. Ίσως δυσκολεύεσαι να εστιάσεις κάπου την προσοχή σου και είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη στιγμή για αυτοσυγκέντρωση. Ρέει μια υποστηρικτική ενέργεια γύρω σου που σχετίζεται κυρίως με τις σχέσεις και την αυτοέκφραση. Η καλλιέργεια των σχέσεων σου με έναν σύντροφο ή μια δημιουργική εργασία μπορεί να είναι στο επίκεντρο σήμερα.

Δίδυμοι
Βρίσκεις περισσότερη χαρά ή δημιουργείς ισορροπίες στην καθημερινή σου ζωή και τις ρουτίνες σου αυτές τις μέρες. Ακόμα μπορεί να υπάρχουν μεικτά μηνύματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις σήμερα. Έντονη ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει μια χαοτική ατμόσφαιρα κάποιες στιγμές. Μπορεί να προσπαθείς να αναλάβεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Κράτησε τα πράγματα χαλαρά και διατήρησε την αίσθηση του χιούμορ σου. Σταμάτα τη λήψη αποφάσεων μέχρι να γίνουν πιο σαφείς οι προτεραιότητες σου. Ωστόσο η υπομονή μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος
Μερικές στιγμές σήμερα ίσως να δυσκολεύεσαι να συντονιστείς καθώς οι διελεύσεις προκαλούν κάποια ανησυχία. Έχεις την τάση να αναζητάς διεξόδους ανακούφισης από την ένταση. Πρόσεξε για μη πρακτικές επιλογές. Ευτυχώς η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για ευχάριστες επικοινωνίες και δημιουργική έκφραση. Είναι μια καλή στιγμή για να προσθέσεις ιδιαίτερες πινελιές που προάγουν ένα χόμπι ή μια δημιουργική εργασία. Μια ισχυρή έλξη ή ένα ενδιαφέρον μπορεί να σε παρακινήσει. Ίσως λάβεις θερμές απαντήσεις ή προσοχή από το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Λέων
Το να κάνεις το σπίτι σου πιο άνετο και αρμονικό μπορεί να είναι μια ικανοποιητική εστίαση αυτές τις μέρες, αλλά οι ενέργειες του σήμερα μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο αποσυντονισμένες. Θα μπορούσε να είναι δελεαστικό να αναλάβεις περισσότερα από ότι είναι εφικτό απλώς και μόνο λόγω της αισιοδοξίας σου. Υπάρχει κάποια τάση προς την υπερβολική απόλαυση. Απολαμβάνεις την εκτίμηση της οικογένειάς σου ή νιώθεις ικανοποιημένη από τον εαυτό σου, κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου.

Παρθένος
Είσαι ενθουσιώδης με τις αναζητήσεις και τις ιδέες σου, πρόσεχε όμως μην αναλαμβάνεις τόσα πολλά πράγματα που πλέον θα σου στερήσουν το να απολαμβάνεις τη διαδικασία. Ευτυχώς μπορείς να το ανατρέψεις αυτό. Μόλις καταλάβεις το που να στέψεις την προσοχή σου, μπορείς να βρεις ευχάριστα κίνητρα. Μέσα από τα λόγια και τις χειρονομίες σου είσαι σε εξαιρετική θέση να φέρεις αρμονία ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις σήμερα. Μπορείς να βρεις άνετο και φυσικό να προωθείς μια χαρούμενη, θετικά και προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ατμόσφαιρα γύρω σου.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και λαχταράς να είσαι παραγωγική. Νιώθεις έτοιμη να συγκεντρωθείς και να υποστείς την κούραση που απαιτείται. Όσο περνούν οι ώρες ο ενθουσιασμός μεγαλώνει, αλλά αν το παρακάνεις ίσως τελικά καταλήξει να σου μειώσει τη χαρά. Μπορείς να επωφεληθείς από την πρόσθετη προσοχή και φροντίδα στην αντιμετώπιση ενός περίπλοκου προβλήματος, ιδιαίτερα όσον αφορά στα υπάρχοντα και τους πόρους σου. Η απαλλαγή από την ακαταστασία του μυαλού σου στα ερωτικά μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα διατηρώντας τη διάθεση σου στα ύψη. Είναι μια εποχή του σεληνιακού μήνα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στην αυτοέκφραση και την ψυχαγωγία. Μπορεί να είναι δύσκολο να συντονίσεις τον εαυτό σου και να αποφασίσεις, όταν έχεις πάρα πολλές επιλογές και υπάρχει η πιθανότητα να καταλήξεις να γυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου και να μην επιλέγεις τίποτα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου στα θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της ψυχής σου και είσαι πιο διατεθειμένη από ότι συνήθως να βιώνεις τα πράγματα με την καρδιά σου. Μικρές προκλητικές όψεις σήμερα μπορεί να σε οδηγήσουν σε διάσπαση ενέργειας και προσοχής. Λίγος συναισθηματικός χώρος έχει νόημα, καθώς μπορεί να νιώσεις περιορισμένη αν δεν έχεις πολλές επιλογές και μπορεί να σε κρατήσει σε κατάσταση αναποφασιστικότητας. Επιδίωξε να είσαι δίκαιη και να βασιστείς στην κοινή λογική σου. Μπορείς να αντλήσεις πράγματα από τις προηγούμενες εμπειρίες σου στα ερωτικά και να βελτιώσεις ή να οδηγηθείς σε καλύτερες επιλογές.

Αιγόκερος
Η Σελήνη διασχίζει τον ηλιακό 3ο οίκο σου και η περιέργεια σου είναι μεγάλη οδηγώντας σε, σε ενδιαφέρουσες παρακάμψεις. Οι αλλαγές στη ρουτίνα μπορεί να εμφανιστούν έντονα και μπορεί να οφείλονται σε ανησυχία. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στις παγίδες της αναβλητικότητας. Εάν βάλεις πάρα πολλές επιλογές στο τραπέζι τώρα μπορεί να καταλήξεις τελικά να μην κάνεις τίποτα. Είναι πιθανό να σου φανεί άνετο και φυσικό να αφιερώνεις την ενέργεια σου σε θέματα που αφορούν στον έρωτα.

Υδροχόος
Η ανησυχία μπορεί να οδηγήσει σε κακές επιλογές -ίσως και αγορές- σήμερα. Υπάρχει μια τάση για υπερβολές κυρίως λόγω της καλής σου διάθεσης. Είναι εύκολο να υπερεκτιμήσεις κάποιον σε αυτό το πλαίσιο. Μόλις η εστίαση και η συγκέντρωση σου βελτιωθούν θα μπορέσεις να δείξεις περισσότερη αγάπη σε μια ειδική αναζήτηση. Κερδίζεις περισσότερη υποστήριξη για τους στόχους σου ή αναγνώριση για τις προσπάθειες σου. Ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, μια αναταραχή της ψυχής και της καρδιάς σου μπορεί να επιβαρύνουν λίγο τη διάθεση σου προς το βραδάκι.

Ιχθείς
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και είσαι ιδιαίτερα ενεργητική και διαδραστική. Οι δευτερεύουσες προκλητικές πτυχές μπορούν ωστόσο να προκαλέσουν κάποια ανησυχία ή ερωτηματικά. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις μια κατάσταση που πιθανά αφορά στην ερωτική σου ζωή. Κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να διαταράξουν τις αλληλεπιδράσεις σου. Τα συναισθήματα ευημερίας ωστόσο πιθανά να σε κάνουν να αναγνωρίσεις ότι είσαι σε θέση να πιέσεις τον εαυτό σου λίγο περισσότερο χωρίς να χάσεις κάτι σημαντικό στη διαδικασία.tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη