MY KTEO

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά ουσιαστικά με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτώντας μια περίοδο που το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην επικοινωνία, την κοινωνικότητα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στις 24/11 θα πραγματοποιηθεί επίσης στο ίδιο ζώδιο και σε βοηθά να απαλλαγείς από το άγχος, αλλά να δεις και πιο ξεκάθαρα αυτά που έχουν προτεραιότητα στη ζωή σου. Ο Ερμής επίσης από το ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να προσεγγίσεις εργασιακά θέματα και στόχους με μεγαλύτερη νηφαλιότητα και να διαπραγματευτείς με μεγαλύτερη επιτυχία. Η ερωτική σου ζωή παίρνει στην κυριολεξία φωτιά με την πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη. Το πάθος, ο ρομαντισμός αλλά και το φλερτ ενισχύονται και σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Ταύρος
Οι βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σου έχουν την τάση να έρχονται στην επιφάνεια με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Τοξότη. Η νέα Σελήνη επίσης στο ίδιο ζώδιο φέρνει εύνοια στον τομέα των οικονομικών σου. Αν και ο τομέας των εργασιακών σου δεν είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου, μπορείς να διαπραγματευτείς θέματα που αφορούν στον οικονομικό σου τομέα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος και κράτα τις σκέψεις σου για σένα. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη καθώς και της Αφροδίτης ευνοούν τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. Το πάθος ενισχύεται στη σχέση με τον αγαπημένο σου καθώς θέλετε να αποδράσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τις κινήσεις και τη διεκδίκηση τους σου ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σου αυτήν την εβδομάδα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Η διάθεση σου σαφώς ανεβαίνει με την πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και το πέρασμα του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο. Η νέα Σελήνη στις 24/11 φέρνει νέα ξεκινήματα στους περισσότερους τομείς της ζωή σου. Δώσε έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας σου αυτές τις μέρες σε θέματα που αφορούν στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και η δύναμη της πειθούς σου σε φέρνουν σε πλεονεκτική θέση. Το να βρίσκεις συμμάχους και άτομα που ακολουθούν τις σκέψεις και τις ιδέες σου σε κάνει πιο δυνατή και ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Οι ενέργειες της εβδομάδας ευνοούν τη συναισθηματική σου ζωή. Είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το κλίμα γίνεται πιο αισθησιακό, ρομαντικό και ενδιαφέρον.

Καρκίνος
Η νέα θέση του Ήλιου στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και η πολυαστρία στο ζώδιο του Τοξότη στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις καθημερινές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις. Το θέμα είναι ότι αισθάνεσαι πιο αισιόδοξη κι αυτό σε κάνει πιο αποφασιστική και αποτελεσματική. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 σε βάζει στη διαδικασία να συνδυάσεις υποχρεώσεις αλλά και στιγμές απόλαυσης προκειμένου να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου. Είναι ευκαιρία αυτές στις μέρες να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες στα εργασιακά, αλλά να τακτοποιήσεις και διάφορες εκκρεμότητες που βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου και διαρκώς αποφεύγεις να τακτοποιήσεις. Η ερωτική σου ζωή παίρνει τα πάνω της. Δείξε ειλικρίνεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μίλα του για όλα αυτά που σε απασχολούν. Εάν είσαι μόνη, το παιχνίδι του φλερτ αυξάνεται και η αισιοδοξία βοηθά στο να απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Λέων
Η διάθεση σου ανεβαίνει καθώς οι πλανήτες μαζεύονται και συναντιούνται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Οι απαισιόδοξες σκέψεις αντικαθιστώνται από θετικές στα εργασιακά. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου επανέρχεται κι έτσι δεν χάνεις ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητες και τις νέες σου δεξιότητες. Η επικοινωνία με συναδέλφους βελτιώνεται και ο λόγος σου αποκτά ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 φέρνει τύχη και εύνοια στον ερωτικό, συναισθηματικό σου τομέα. Η επιθυμία σου να κάνεις πράγματα μαζί με τον αγαπημένο σου, αλλά και να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σας ενισχύουν το πάθος και επαναφέρουν το κέφι στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στα πιστεύω, στις νοοτροπίες και στην μέχρι πρότινος απαισιόδοξη σκέψη.

Παρθένος
Το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα στρέφεται στα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 διαφοροποιεί τις αποφάσεις αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Μπορείς να απεγκλωβιστείς πλέον από αρνητικές σκέψεις ή από τοξικές σχέσεις και να φροντίσεις για τη δική σου ψυχική γαλήνη και αρμονία. Η πολυαστρία επίσης στο ζώδιο του Τοξότη σου δίνει τη δυνατότητα να κρίνεις και να αντιμετωπίσεις καταστάσεις και σχέδια ή στόχους στα εργασιακά κάτω από ένα άλλο πρίσμα πιο αισιόδοξο και δυναμικό. Έχεις τη διάθεση να αφιερώσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς στον ερωτικό σύντροφο σου, να απολαύσεις τη θαλπωρή και την ασφάλεια που σου παρέχει η αγκαλιά του. Εάν είσαι μόνη, νέα ξεκινήματα, νέες γνωριμίες και έρωτες δίνουν νόημα στην καθημερινότητα αλλά και γενικότερα στη ζωή σου.

Ζυγός
Ευχάριστη, δημιουργική και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα για σένα, καθώς σημαντικοί πλανήτες, νέα Σελήνη αλλά και ο Ήλιος συναντώνται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη. Η ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο γίνεται προτεραιότητα κι αυτό φέρνει στον δρόμο σου νέες ευκαιρίες. Αν και οι εργασιακές σου υποχρεώσεις αυξάνονται καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά, αλλά να εντοπίσεις και τις νέες ευκαιρίες και τις νέες κατευθύνσεις που ανοίγονται μπροστά σου. Οι αλληλεπιδράσεις με συναδέλφους σε κάνουν να πιστεύεις περισσότερο τους στόχους σου και να τους διεκδικείς με μεγαλύτερο πάθος. Ενδιαφέρον έχει και η ερωτική σου ζωή. Παρακίνησε τον ερωτικό σύντροφο σου και προσθέστε στην καθημερινότητα σας νέες δραστηριότητες, κέφι και απόδραση από τη ρουτίνα. Εάν είσαι μόνη, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον προκύπτουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν φαντάζεσαι που μπορούν να σε οδηγήσουν.

Σκορπιός
Το πέρασμα του Ήλιου αυτήν τη βδομάδα στο ζώδιο του Τοξότη σχετίζεται άμεσα με τον τομέα των οικονομικών σου. Αναζητάς λύσεις που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος των υποχρεώσεων σου και την ενίσχυση της γενικότερης κατάστασης. Εάν προκύψουν συζητήσεις στα εργασιακά που επίσης αφορούν στις οικονομικές σου απολαβές μην φοβηθείς να διεκδικήσεις αυτά που πραγματικά πιστεύεις πως σου ανήκουν. Όσο κι αν νιώθεις ότι ο χρόνος σε πιέζει φρόντισε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον αγαπημένο σου. Η σχέση σας έχει ανάγκη από μια τόνωση και μια απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ίσως θελήσεις να δώσεις μια ακόμη ευκαιρία πριν καταλήξεις σε κρίσιμες αποφάσεις. Εάν είσαι μόνη, η αυτοπεποίθηση σου σε κάνει ακαταμάχητη, ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται κι εσύ ξέρεις επιτέλους τι χρειάζεσαι και τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Τοξότης
Αυτήν τη βδομάδα έρχεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων με τον Ήλιο -και όχι μόνο, να περνά στο δικό σου ζώδιο. Αισθάνεσαι πιο επικοινωνιακή, αισιόδοξη και δυναμική κι έτσι το επόμενο διάστημα είσαι βέβαιη πως μπορείς να κατακτήσεις τους στόχους σου. Με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο δικό σου επίσης ζώδιο στις 24/11, νιώθεις ήδη το άγγιγμα της τύχης να ευνοεί κάθε επιδίωξη σου. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου επιδιώξεων. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις τα θέλω και τα σχέδια σου. Ιδανικό προβλέπεται το επόμενο διάστημα για τη συναισθηματική σου ζωή. Διασκέδασε με τον αγαπημένο σου, κάντε σχέδια, ονειρευτείτε και ζήστε το πάθος με όλη σας την ψυχή και ενέργεια. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να καταλήξει σε μια σχέση ζωής.

Αιγόκερος
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη αυτήν τη βδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις σε ουσιαστική επαφή με τα μυστικά κομμάτια του εαυτού σου, τις βαθιές και θαμμένες ανάγκες σου. Αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που στο παρελθόν είτε κουκούλωνες είτε δεν ήσουν έτοιμη να αντιμετωπίσεις ουσιαστικά. Ωστόσο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιο του Τοξότη στις 24/11 επικεντρώνεσαι στο πως μπορείς να ανανεωθείς συναισθηματικά και ψυχικά. Οι υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά αυξάνονται και σου δίνουν την ευκαιρία να βάλεις ακόμα πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου. Προσπάθησε να είσαι πιο ειλικρινής στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, παρασκηνιακές καταστάσεις ή δικές σου συμπεριφορές δεν θα σε αφήσουν να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη αυτήν τη βδομάδα αναβαθμίζοντας την κοινωνική σου ζωή. Χαίρεσαι να βρίσκεσαι με φίλους και δεν διστάζεις να επιτρέψεις σε νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σου. Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και η νέα Σελήνη στις 24/11 που πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιο του Τοξότη. Μπορείς να διευθετήσεις εργασιακές εκκρεμότητες και συζητήσεις έτσι ώστε να καταφέρεις να στρέψεις τα βλέμματα επάνω σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Οι συναδελφικές σχέσεις ενισχύονται και αποκτάς συμμάχους που διατίθενται να σε ακολουθήσουν και να σε στηρίξουν. Εάν είσαι σε μια μόνιμη σχέση φρόντισε να προσθέσεις διασκέδαση στην καθημερινότητα σας. Είναι κάτι που σας έχει λείψει και θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να σε κάνει να αναθεωρήσεις τους κανόνες ελευθερίας σου.

Ιχθείς
Με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, καριέρα και επαγγελματικά γίνονται η απόλυτη προτεραιότητα σου. Η νέα Σελήνη επίσης στο ίδιο ζώδιο ενισχύει την ευρηματικότητα, την οξυδέρκεια και κάνει πιο αναλυτικό τον τρόπο σκέψης σου σε θέματα επιχειρηματικά και επαγγελματικά. Έτσι μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες και στην κατάκτηση των στόχων σου. Μια νέα πρόταση ή πρόκληση ανεβάζει τον πήχη των φιλοδοξιών σου. Αν αναζητάς νέα εργασία, μην φοβηθείς να δράσεις και να διεκδικήσεις αυτήν την εβδομάδα. Οι αποστάσεις γεφυρώνονται με τον αγαπημένο σου και η σχέση σας παίρνει τα πάνω της. Ό,τι μέχρι χθες θεωρούσες πως σας κρατούσε σε απόσταση ήρθε η ώρα να καλυφθεί. Εάν είσαι μόνη, οι εκπλήξεις δεν λείπουν αυτό το διάστημα για αυτό μην μένεις άπραγη.



tlife.gr του αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη