MY KTEO

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Παγιδευμένοι: Μαζί μας και μέσα στις γιορτές


Οι «Παγιδευμένοι», η πετυχημένη μεταφορά της τουρκικής σειράς «Yargı», θα μας κάνει παρέα και στις γιορτές από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Σας έχουμε ενημερώσει εδώ και πολλές ημέρες ότι οι «Παγιδευμένοι», η σειρά του ΑΝΤ1 που διέψευσε όλα τα προγνωστικά και έγινε αγαπημένη των θεατών, σταματάει την προβολή της μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος -ανωτέρας βίας- είναι πως από αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ως τις 18 Δεκεμβρίου ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τους αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στο Κατάρ.

Η ανακοίνωση της διακοπής της σειράς, που ήταν αναμενόμενη, αφού το σύνολο του προγράμματος του σταθμού έως τις γιορτές είναι δομημένο για να «υποδεχτεί» το μεγάλο αθλητικό γεγονός, έκανε τους fans να δυσανασχετήσουν. Πώς θα βγουν «γιορτές» χωρίς την Άννα, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα;

Ευτυχώς, βρέθηκε απάντηση στην αγωνία των τηλεθεατών της σειράς. Μετά από τις 18 Δεκεμβρίου, όταν ολοκληρώνεται το Μουντιάλ, και πριν από τις 9 Ιανουαρίου, οπότε είναι προγραμματισμένο να προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει όλα τα μέχρι τώρα επεισόδια σε επανάληψη.

Με αυτό τον τρόπο οι πιο παρατηρητικοί από μάς θα έχουμε τη δυνατότητα να εξετάσουμε αναλυτικά όλα τα στοιχεία των υποθέσεων που ερευνούν ο αγαπημένος μας εισαγγελέας, η δαιμόνια δικηγόρος και ο επίμονος αστυνομικός για να είμαστε πανέτοιμοι όταν αναλάβουν ξανά δράση.



iEidiseis.gr