MY KTEO

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κατερίνα Μαούτσου: Η συμμετοχή στο «Μαύρο Ρόδο» και η σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Νικούλι


Η Κατερίνα Μαούτσου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά «Μαύρο Ρόδο» μίλησε στο «Mega Καλημέρα», για τον ρόλο της, τη σχέση με τον Κώστα Νικούλι και τον μεγαλύτερο ψυχαναγκασμό της.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μου είπε να πάω για casting. Αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την σειρά, με ρωτάνε τι θα γίνει μετά. Χάρηκα πάρα πολύ με τον ρόλο μου, έχω κόλλημα με τον κόσμο του «σκυλάδικου» και της επαρχίας», είπε αρχικά η Κατερίνα Μαούτσου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Λατρεύω την Φωτεινή και το πως κάνει τον ρόλο της Ελισάβετ, σπάνια μου συμβαίνει να βλέπω μια κοπέλα σε ρόλο και να λέω ”ουάου”. Ο μπαμπάς μου ήταν “κολλημένος” με το θέατρο και “κόλλησα” κι εγώ από πάρα πολύ μικρή. Είμαι ερωτευμένη, ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο στην ζωή μου».

Φυσικά αναφέρθηκε και στον σύντροφό της λέγοντας: «Είμαι ερωτευμένη. Ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο! Σκέφτομαι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια, θα ήθελα να αγαπιέμαι, να αγαπώ και να είμαι πιο κοντά στην φύση. Ο σύντροφός μου, Κώστας Νικούλι με “ξεκόλλησε” σε σχέση με την τηλεόραση, την φοβόμουν πολύ».



govastileto.gr