MY KTEO

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Μπάμπης Καραβάς: Δεν περιμένουμε στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο της παρούσας δημοτικής αρχής, να φέρει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα


Συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ερέτριας και ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Καραβάς σχολίασε τα του Τεχνικού προγράμματος:

«Δεν περιμένουμε στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο της παρούσας δημοτικής αρχής , να φέρει ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα, που θα απαντά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στις ανάγκες του Δήμου μας.

-Έργα, προγραμματισμένα από το παρελθόν, που  η Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να φέρει εις πέρας και που επαναλαμβάνονται μονότονα σε κάθε Τεχνικό της Πρόγραμμα.

-Σπατάλη ιδίων πόρων σε έργα που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις  να αντληθούν κεφάλαια από Εθνικά ,Ευρωπαϊκά η και Διακρατικά Προγράμματα.

 -Κανένα έργο και καμιά μελέτη για δημιουργία η βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων πλην του Ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην Αμάρυνθο όπου και αυτό ήταν από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021(2 χρόνια καθυστέρηση) .

-Κανένα έργο και καμία μελέτη για δημιουργία πολιτιστικών κέντρων σε Ερέτρια Αμάρυνθο και Γυμνό.

-Κανένα έργο και καμία μελέτη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών του Δήμου.κ.α.

Έργα που δεν εντάσσονται σε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό χωρίς και πάλι να υπολογίζονται  οι προτάσεις των φορέων του δήμου και των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Μια διοίκηση κρίνεται όχι απλώς για τα έργα που κάνει  αλλά πρωτίστως για τον πολιτικό πολιτισμό που αφήνει παρακαταθήκη .Και η παρούσα δημοτική αρχή  απέτυχε  κυρίως , γιατί αρνήθηκε να συν διαμορφώσει με τους πολίτες και να συνδέσει τις αποφάσεις της με τις ανάγκες της κοινωνίας .

Για τους λόγους αυτούς καταψηφίσαμε το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023!

#Μαζί_για_το_Νέο_Αύριο»