MY KTEO

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Διονύσης Σχοινάς: «Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ανταλλάσσουμε εδώ και δύο μήνες γελοία εξώδικα»


Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στο «Happy Day» για την διαμάχη του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, το νέο σχήμα του οποίου ηγείται και τους λόγους που ο γιος του είναι ευνοημένος από την τύχη.

Στο Box Athens Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους στις 4 Νοεμβρίου. Το γνωστό live stage club αποτελεί μαγνήτη εδώ και αρκετές σεζόν για τους νεότερους θαμώνες της «νυχτερινής Αθήνας» που επιλέγουν για τη διασκέδαση τους πιο «δυναμικά» live sets με έμφαση στον χορό.

Μιλώντας στις κάμερες ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το κοινό θα ανταμείψει την επιλογή του να αλλάξει «σπίτι» για την σεζόν, έστω και τελευταία στιγμή.

«Νέο σπίτι, νέα ομάδα, νέα όνειρα. Μια ομάδα που ήθελα χρόνια να συνεργαστώ γιατί ήταν οι αντίπαλοί μου στα μαγαζιά που δούλευα. Η Ήβη Αδάμου είναι ένα υπερ-ταλέντο – αυτή η κοπέλα δουλεύει πολύ και θα ανταμειφθεί γι’ αυτό που κάνει. Είχε πάρα πολλές προτάσεις η Ήβη από όλα τα σχήματα και διάλεξε εμάς» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος δήλωσε ότι ο γιος του, Δημήτρης Σχοινάς, δεν θα είναι μαζί του για τη σεζόν.

«Εννοείται ότι (τα παιδιά των τραγουδιστών) είναι πιο ευνοημένα. Ένα παιδί που έχει γονείς τραγουδιστές έχει πιο πολλές άκρες και πιο πολλές επαφές. Αλλά ο χρόνος θα δείξει αν θα ανταμειφθεί ή όχι. Ο γιος μου θα φτάσει ψηλά μονάχα αν θα δουλέψει. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, αυτό είναι δικό του θέμα» απάντησε στην ερώτηση του ρεπόρτερ αν τα παιδιά των celebrities απολαμβάνουν ιδιαίτερης μεταχείρισης στην αρχή της καριέρας τους.

Και φυσικά, ο Διονύσης Σχοινάς δεν παρέλειψε να απαντήσει στο ερώτημα που απασχολεί όλους τους fans του ίδιου και του Γιώργου Μαζωνάκη για την ατυχή κατάληξη της συνεργασίας τους.

«Αυτό που έγινε με τον Γιώργο Μαζωνάκη είναι κάτι που με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Είναι κάτι που μου έχει συμβεί πρώτη φορά στη ζωή μου. Ανταλλάσσουμε μεταξύ μας εδώ και δύο μήνες γελοία εξώδικα και αγωγές από εγωισμό και μόνο. Ένα σχήμα χάλασε. Δεν έγινε τίποτα.

Δεν έκατσε αυτό σχήμα. Εγωισμός από εδώ, εγωισμός από εκεί. Νομίζω ότι θα σταματήσει κάποια στιγμή. Από εμένα υπάρχει τρελός σεβασμός προς τα εκεί.
Ελπίζω ότι το θέμα δεν θα πάει (στα δικαστήρια) και, αν πάει, θα το λύσουμε δικαστικά» κατέληξε.



iEidiseis.gr