MY KTEO

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του εκφωνητή του Πολυτεχνείου Δημήτρη Παπαχρήστου


Η μνήμη είναι η ίδια μας η ζωή. Δεν αφήνει τίποτα να χαθεί, ούτε το μέλλον να γίνει πριν την ώρα του παρελθόν. Πολεμάει την αρρώστια της λήθης με Αλήθεια και είναι το αντίδοτο στον φόβο και την  τρομοκρατία από όπου και αν προέρχεται .Το  Πολυτεχνείο ,η  Εθνική Αντίσταση ,δεν μπορούν να ξεχαστούν γιατί αυτές οι ιστορικές στιγμές θα  ξεπερνούν  πάντα τους κυβερνώντες , θα νικούν την παθητικότητα, θα είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν πως ο αγώνας συνεχίζεται . Η ζώσα, η αιμάτινη μνήμη, είναι το μόνο όπλο που έχουμε να αντισταθούμε στη φθορά του χρόνου και σε κάθε μορφής εξουσία. Χρέος  όλων μας είναι η μνήμη αυτή γίνει ζωή ,παρόν και μέλλον.

Στα πλαίσια του εορτασμού του Πολυτεχνείου και της Εθνικής Αντίστασης το   Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του εκφωνητή του Πολυτεχνείου Δημήτρη Παπαχρήστου .

Αχ ! Μουρλοσκοτωμένο

Θα μιλήσουν :

Λάμπρος Γιαννούχος δάσκαλος , Παναγιώτης Τσιμπιδάκης συνταξιούχος δάσκαλος , Κώστας Γκιώνης ποιητής και  ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης  Παπαχρήστος 

Θα διαβάσουν αποσπάσματα του βιβλίου  :

Άννα Οταπασίδου δασκάλα , Τριανταφυλλιά Ξήντα δασκάλα , Κώστας Παπαγεωργίου συνταξιούχος δάσκαλος

Θα πλαισιώσει μουσικά :

Νίκος Γιακουμάκης δάσκαλος   

Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2022 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (Τζιαρντίνι 3-4) ,

ώρα 18:30