MY KTEO

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδος, για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του τμήματος Χορού


Αντιδράσεις προκάλεσε η ανακοίνωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδος, σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του τμήματος Χορού του Παραρτήματος της Χαλκίδας. Η αναστολή «κρίθηκε απαραίτητη από το Κεντρικό Λύκειον των Ελληνίδων, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και ο χρόνος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος, να ρυθμίσει ορισμένα σχετικά λειτουργικά προβλήματα που έχουν ανακύψει.»

Γονείς που τα παιδιά τους είναι στο Λύκειο Ελληνίδων, ζητούν απαντήσεις και ενημέρωση και θέτουν το ερώτημα «Τι λειτουργικά θέματα αντιμετωπίζει το Λύκειο των Ελληνίδων; Δεν είναι νεοσύστατος οργανισμός, λειτουργεί 60 χρόνια. Τα λειτουργικά θέματα έπρεπε να είναι προ πολλού λυμένα. Τα τμήματα χορού είναι τα μοναδικά τμήματα του Λυκείου των Ελληνίδων που είχαν άμεση επαφή με την τοπική κοινωνία! Οφείλετε μια καθαρή εξήγηση σε εμάς τους γονείς αλλά κυρίως στα παιδιά μας», αναφέρει γονέας.