MY KTEO

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Σοφία Χατζηπαντελή: Επέστρεψε για το GNTM 5, θα συνεχίσει στο My Style Rocks;


Η Σοφία Χατζηπαντελή όπως όλα δείχνουν επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα. Αφού έχει δεχτεί επαγγελματικές προτάσεις, η μία εκ των οποίων αρκετά δελεαστική. Αν φυσικά θελήσει να δεχτεί. Το diverse model βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις ημέρες και κάνει γυρίσματα για το GNTM 5, στο οποίο βάσει συμφωνίας θα συμμετέχει σε ορισμένα projects.

Η δημοτικότητα του μοντέλου παγκοσμίου φήμης ξεπέρασε αυτή του GNTM 5 για όσα επεισόδια εμφανίστηκε και μόλις αποχώρησε η τηλεθέαση έπεσε κατακόρυφα. Αυτό ήταν και η αιτία που το Star έκανε τα πάντα για να την ξαναφέρει πίσω. Η παρουσία της έβαλε σε σκέψεις και τα κανάλια του ανταγωνισμού προκειμένου να της προτείνουν με τη σειρά τους τη συμμετοχή και στις δικές τους εκπομπές μόδας. Και φυσικά μιλάμε για τον ΣΚΑΪ που προσέγγισε την Σοφία Χατζηπαντελή για να της προτείνει να καθίσει σε μια από τις καρέκλες των κριτών του My Style Rocks.

Αν τελικά η συμφωνία αυτή κλείσει και από τις δύο πλευρές θα είναι ό,τι καλύτερο για το κανάλι του Φαλήρου, αλλά φυσικά και για την Acun Medya που έχει την παραγωγή του My Style Rocks. Η δημοφιλία της και η επιρροή της στα social media είναι κάτι που η συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής το λαμβάνει σοβαρά υπόψιν. Ενώ η εμφάνισή της θα κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Ακόμη υπάρχουν σκέψεις για να υπάρξει μια στάση αναμονής για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Αφού υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο εκλογών για την Άνοιξη του 2023. Κι αυτό θα πάει όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα των καναλιών πίσω. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα υπάρχει περίπτωση το My Style Rocks να μπει στο πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Δηλαδή να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023. Φυσικά όλα παίζονται και κρίσιμος παράγοντας είναι η έναρξη και η πορεία του Survivor All Star.
Ακόμη ένα πρόσωπο που περιμένουμε να δούμε στο My Style Rocks, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που έχει δοκιμαστεί ξανά τόσο στο GNTM, όσο και στο Style me up. Μετά το πρόωρο τέλος του Love Island, όλοι περιμένουν να την δουν στη θέση της παρουσιάστριας. Γιατί μπορεί η Acun Medya να θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την παρουσίαση, αλλά είχαν προγραμματίσει χωρίς τον πελαργό. Κι αυτή είναι η μοναδική διαφωνία της εταιρίας με τον ΣΚΑΪ.

Το top model πρόσφατα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star για την επιστροφή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως χώρισε από τον σύντροφό της. Αιτία ήταν όπως ανέφερε η ίδια ο χρόνος που απαιτεί μια σχέση για να υπάρχει. Τον οποίο δεν είναι σε θέση να διαθέσει προκειμένου να εστιάσει στην καριέρα της: «Είμαι περήφανη για όλα τα κορίτσια του GNTM. Νιώθω σαν μάνα τους. Από μικρή οι γονείς μου, έλεγαν να είσαι ότι θέλεις εσύ να είσαι. Είμαι περήφανη που εκπροσωπώ την Κύπρο. Ο σύντροφός μου είναι απίστευτος και υποστηρικτικός, αλλά τώρα είμαι μόνη μου γιατί πίστευα πως ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο. Θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου», σχολίασε τόσο για το GNTM 5 όσο και για τον χωρισμό της.


iEidiseis.gr