MY KTEO

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

H Μάριον Μιχελιδάκη εξομολογείται: «Ένιωσα ότι εξωθήθηκα σε παραίτηση στην ΕΡΤ…»


Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία αναφέρθηκε την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και την πρόσφατη πικρία της με την ΕΡΤ.

«Κάθε αρχή έχει και τις δυσκολίες της αλλά και τον ενθουσιασμό να το παλέψεις, να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Με δουλειά, προσπάθεια, νέες συνεργασίες» σχολίασε η Μάριον Μιχελιδάκη για την καινούρια της τηλεοπτική στέγη στο OPEN.

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο όχι και τόσο βελούδινο τηλεοπτικό της διαζύγιο με τη Δημόσια Τηλεόραση, αφήνοντας ανοιχτά υπονοούμενα για άδικη μεταχείριση και έντονη πικρία. «Η ΕΡΤ δεν είναι το κέλυφος, δεν είναι το κτήριο. Είναι οι άνθρωποι και με κάποιους είχα συνδεθεί πάρα πολύ. Δεν το σκεφτόμουν ότι θα φύγω ποτέ από την ΕΡΤ, γιατί ένιωθα ότι είναι το σπίτι  μου και ξαφνικά μου έκαναν… έξωση. Ένιωσα ότι εξωθήθηκα σε μία παραίτηση. Δε φανταζόμουν ότι μετά από τόσα χρόνια δουλειάς θα με καλούσαν στο γραφείο και θα μου έλεγαν είσαι πολύ καλή αλλά δεν ξέρουμε τι να σε κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μου διέψευδαν από την ΕΡΤ ότι έκαναν δοκιμαστικά ενώ ήμουν σε διακοπές και μετά το καλοκαίρι μου είπαν ότι τελικά θα δοκιμάσουν κάτι άλλο. Εγώ αυτό το λέω κόσμια «εμπαιγμό». Όταν συζήτησα μαζί τους ότι έχω πρόταση από το OPEN, μου είπαν θα σκίσεις εκεί που θα πας. Ένιωσα ότι χάνω την επαγγελματική μου αξιοπρέπεια, πληγωνόμουν συνέχεια εκεί».



govastileto.gr