MY KTEO

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Καίτη Γαρμπή: Εξομολογήθηκε στο J2US ότι είχε χωρίσει τον Διονύση Σχοινά


Η Βίκυ Κουλιανού κι ο Άρις Πετράκης ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν στην Καίτη Γαρμπή και στον Διονύση Σχοινά. Ο οποίος σήμερα κάθισε στη θέση του 5ου κριτή του J2US.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Κουλιανού κι ο Άρις Πετράκης ερμήνευσαν το τραγούδι «Ζήσαμε», το οποίο η Καίτη Γαρμπή είχε τραγουδήσει ντουέτο με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά. Αυτό βρήκε σαν αφορμή η αγαπημένη τραγουδίστρια για να αναφερθεί στην περίοδο που είχαν χωρίσει. Βέβαια ακολούθησε επανασύνδεση του ζευγαριού το οποίο ζει μέχρι σήμερα μαζί ευτυχισμένο.

Όσο ήταν χωρισμένοι όμως είχαν κάνει και την ηχογράφηση του γνωστού τραγουδιού: «Το τραγούδι αυτό, παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού. Αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε», είπε η Καίτη Γαρμπή λίγο πριν δώσει τη βαθμολογία της στο ζευγάρι του J2US.

Από την εμφάνιση της Βίκυς Κουλιανού και του Άρι Πετράκη, δεν έλειψε και ο δαιμόνιος παρουσιαστής και παραγωγός του μουσικού show. Αφού κατάφερε να βρίσκεται στο stage ντυμένος ως πρόεδρος του δικαστηρίου που είχε στήσει για σκηνικό ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Στα σχόλια που άκουσαν από τη Βίκυ Σταυροπούλου, η ηθοποιός είπε στο πρώην super model: «Δεν βγαίνεις με την πίστη που έβγαινες στην αρχή, κάπως δεν ευχαριστήθηκα πολύ, σαν να αισθανόμουν κάποιες αστάθειες». Ενώ ο Σταμάτης Φασουλής τόνισε πως του άρεσε σαν σύνολο η παρουσία τους αλλά όχι φωνητικά: «Ήταν πάρα πολύ ωραία αλλά αν μείνουμε στο φωνητικό έχουμε πρόβλημα». Μένει να δούμε πως θα τους βαθμολογήσει και το κοινό με την ψήφο του στο τέλος της μουσικής βραδιάς.


iEidiseis.gr