MY KTEO

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Σε απόλυτο προεκλογικό mood οι υποψήφιοι βουλευτές και τα στελέχη

 


Με την πολιτική ζωή της χώρας να έχει εισέλθει επί της ουσίας σε τροχιά άτυπης προεκλογικής περιόδου, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  οργανώνει την προεκλογική του στρατηγική και ετοιμάζει ψηφοδέλτια. Το επόμενο μάλιστα χρονικό διάστημα είναι γεμάτο με περιοδείες βουλευτών και στελεχών, όπου αναμένεται να σαρώσουν τους νομούς της χώρας.

 Στόχος των περιοδειών δεν είναι μόνο η παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, αλλά και η ενίσχυση των σχέσεων με την κομματική και εκλογική βάση της Παράταξης.

 

Σε απόλυτο προεκλογικό mood βρίσκονται και οι «πράσινοι» βουλευτές, καθώς και εκείνοι που έχουν λάβει το έμμεσο «πράσινο φως» για την υποψηφιότητά τους, οι οποίοι έχουν πάρει τους δρόμους, τα βουνά, και τα λαγκάδια (χωρίς υπερβολή) για δύο κυρίως λόγους.

 

Αφενός να βρεθούν στη καλύτερη δυνατή θέση έναντι των μελλοντικών συνυποψηφίων τους, αφετέρου να αξιοποιήσουν πολιτικά τον χρόνο που απομένει μέχρι την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ώστε να κερδίσουν στην επαφή τους με την κοινωνία.

 

Διακηρυγμένος στόχος της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή του κόμματος σε πρωταγωνιστικό ρόλο και σε καταλύτη των μετεκλογικών εξελίξεων

 

Η επίτευξη του παραπάνω στόχου περνάει μέσα από την εκλογή όσο το δυνατό περισσότερων βουλευτών, όπου αν επαληθευτούν οι σημερινές δημοσκοπήσεις με απλή αναλογική το ΠΑΣΟΚ θα καταφέρει να εκλέξει 30 με 35 βουλευτές.