MY KTEO

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Σασμός - Spoiler: Έτσι μαθαίνει ο Αστέρης ότι ο μικρός Πετρής είναι γιος του


Τα επόμενα επεισόδια του Σασμού έχουν μια σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Σταύρο και Αργυρώ, με τη Στέλλα να αναλαμβάνει την πλευρά του Σταύρου.

Συγκλονιστικές για μία ακόμη φορά θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, έπειτα από την απόφαση του Σταύρου όχι μόνο να χωρίσει την Αργυρώ, αλλά να πάρει και το παιδί. Στον Σασμό, η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της από την απαίτηση του συζύγου της και είναι αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση.

Χρησιμοποιώντας μάλιστα όλα τα όπλα που έχει στη διάθεσή της. Ακόμη κι αν αναγκαστεί να αποκαλύψει μυστικά που έχει, μέχρι τώρα, πολύ καλά κρυμμένα. Αυτή τη μάχη πρέπει να την κερδίσει, αφού δεν μπορεί να διανοηθεί τη ζωή της μακριά από τον γιο της.

Οι σχέσεις της με τον Αστέρη δεν είναι όπως πριν στη σειρά του Alpha. Μπορεί να μην το έχει αποδεχθεί, αλλά ο άνδρας που σημάδεψε τη ζωή της δεν ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού της. Ο θάνατος του Πετρή ήταν ατύχημα άσχετα αν εκείνη θέλει ακόμη χρόνο για να το συνειδητοποιήσει. Πάντως, βλέπει ότι ο Αστέρης δεν της κρατά καμία κακία που τον χαρακτήρισε δολοφόνο, ενώ τα αισθήματά του για εκείνη παραμένουν αναλλοίωτα.

Η Αργυρώ μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον Πετρή, αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Αστέρη. Ότι δηλαδή ο μικρός είναι δικός του γιος και όχι του Σταύρου. Η Βρουλάκη θέλει να έχει ακόμη ένα σύμμαχο σε αυτή τη μάχη που θα δώσει. Και ποιος καταλληλότερος από τον Αστέρη, αφού πρόκειται για το δικό του παιδί; Ποια θα είναι η αντίδραση του Σταματάκη μόλις μάθει την αλήθεια που του έκρυβε η αγαπημένη του; Κάτι βέβαια που γνώριζε αφού ο Σταύρος του είχε αναφέρει πως το παιδί δεν είναι δικό του σε ανύποπτο χρόνο.

Η Αργυρώ θέλει να έχει σύμμαχό της τον Αστέρη αλλά θα έχει και ένα μεγάλο αντίπαλο. Ποιος είναι αυτός; Η Στέλλα, η οποία δέχεται πρόταση να αναλάβει την υπόθεση ως συνήγορος του Σταύρου.

Η δικηγόρος ξαφνιάζεται από την πρόταση του Σταύρου, είναι διστακτική, αλλά η σκέψη να δώσει στην Αργυρώ τη χαριστική βολή δεν την αφήνει αδιάφορη. Άλλωστε, τις δύο γυναίκες χωρίζουν πάρα πολλά και πάνω από όλα και όλους ο Αστέρης.

Το trailer με το τραγούδι της Αργυρώς:


iEidiseis.gr