MY KTEO

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Μαύρο Ρόδο - Spoiler: Συμβόλαιο θανάτου με θύμα την Αλεξία - Νεκρή η κόρη του Καστρινού


Ένα συμβόλαιο θανάτου υπογράφεται στο Μαύρο Ρόδο. Μόνο που το αποτέλεσμά του δεν θα είναι αυτό που περίμενε εκείνος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία. Και οι εξελίξεις πλέον θα είναι συγκλονιστικές στη σειρά του Μega.

Στο Μαύρο Ρόδο, η απόφαση έχει παρθεί. Ο Βίκος θέλει νεκρό πάση θυσία τον Θέμη. Η κόντρα τους έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο και δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Πόσο μάλλον όταν και η σύζυγος του Καστρινού, Αγγελική θέλει ο Βίκος να βγάλει από τη μέση τον άνδρα της. Βίκος και Αγγελική ζουν τον παράφορο και παράνομο έρωτά τους, αγνοώντας τις συνέπειες.

Ο Βίκος θέλει να έχει στο πλευρό του την Αγγελική αλλά εκείνο που τον ενδιαφέρει πάνω από όλα είναι οι επιχειρήσεις του Καστρινού που θέλει να γίνουν δικές του. Εκείνος είναι που στήνει την ενέδρα θανάτου για τον Θέμη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περίμενε και σχεδίαζε.

Στην παγίδα θανάτου δεν πέφτει ο Καστρινός, αλλά η κόρη του η Αλεξία. Η οποία θα περάσει από το σημείο της ενέδρας χωρίς να γνωρίζει φυσικά ότι εκείνη είναι ο λάθος άνθρωπος που εμφανίζεται τη λάθος στιγμή. Η Αλεξία πέφτει νεκρή και όλοι θρηνούν το νέο κορίτσι.

Η Αγγελική θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί της. Και ρίχνει όλη την ευθύνη στον Θέμη και στις παράνομες δουλειές του. Ο Καστρινός από την πλευρά του χάνει το μυαλό του μετά τον θάνατο της κόρης του.

Για πρώτη φορά από την αρχή του σίριαλ θα δούμε ότι ο Θέμης δεν είναι τόσο σκληρός όσο πιστεύουν όλοι. Ο θάνατος της Αλεξίας του θολώνει το μυαλό. Δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν αμέσως ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία. «Να μου τον φέρετε για να τον θάψω εγώ με τα ίδια μου τα χέρια», είναι η εντολή που δίνει. Εκείνο που δεν ξέρει είναι ότι ανάμεσα στους έμπιστούς του είναι και άνθρωποι του Βίκου...



iEidiseis.gr