MY KTEO

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Όλα τα σενάρια για την επόμενη μέρα της σειράς


Τα τρία σενάρια για το μέλλον της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» στο Mega και το πλάνο του Ανδρέα Γεωργίου.

Πέρυσι, η σειρά Γη της Ελιάς αποτέλεσε το μεγαλύτερο στοίχημα του Mega στον τομέα της ψυχαγωγίας. Ο άφιξη του Αντρέα Γεωργίου ήταν αυτό που περίμενε το Μεγάλο Κανάλι για να σημάνει η δική του αντεπίθεση στην μυθοπλασία. Και το στοίχημα μπορούμε να πούμε ότι είναι κερδισμένο.

Η Γη τη Ελιάς έχει κερδίσει το κοινό και πέρυσι απέναντι σε μεγαθήρια αλλά και φέτος που ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος, με εξίσου εξαιρετικά σίριαλ. Η σειρά έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και στο Mega τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Το μέγα ερώτημα που κυριαρχεί πλέον είναι αν η Γη της Ελιάς συνεχίσει και τρίτη σερί σεζόν, ακολουθώντας το παράδειγμα των Άγριων Μελισσών. Διάθεση υπάρχει, τηλεθέαση επίσης, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά. Αν ο Αντρέας Γεωργίου ήταν απόλυτα σίγουρος για το εγχείρημα της τρίτης σεζόν ήδη θα είχαμε ανακοινώσεις από το κανάλι και από την εταιρεία παραγωγής. Όμως δεν είναι, με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

Αυτή τη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι να συνεχιστεί η Γη της Ελιάς και για τρίτη σεζόν. Όμως από τη στιγμή που δεν έχουμε υπογραφές και ανακοινώσεις, καλό είναι να αναλύσουμε και τα άλλα σενάρια που κυκλοφορούν.

Το δεύτερο σενάριο είναι να ρίξει τίτλους τέλους η «Γη της Ελιάς» στο φινάλε της σεζόν και τη νέα τηλεοπτική περίοδο να δούμε νέα σειρά με την υπογραφή των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου. Ήδη αυτή είναι στα σκαριά και το καλοκαίρι αναμένεται να γίνει η τελική επιλογή του καστ. Με αρκετά γνωστά ονόματα που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γεωργίου.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να δούμε δύο σίριαλ τη νέα σεζόν από τον Γεωργίου. Να συνεχιστεί δηλαδή η Γη της Ελιάς, να βγει και το νέο σίριαλ. Ένα σενάριο πάντως που τη δεδομένη στιγμή συγκεντρώνει και τις λιγότερες πιθανότητες. Όσο για την «Ελιά», το αργότερο μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου θα γνωρίζουμε την… τύχη της για τρίτη σεζόν ή όχι.



iEidiseis.gr