MY KTEO

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η γη της ελιάς - Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά


Ήταν η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του πρώτου κύκλου στη Γη της Ελιάς. Η Μυρτάλη και στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Mega κατάφερε να στρέψει ξανά όλα τα φλας πάνω της, αυτή τη φορά όμως για τους λάθος λόγους.

Στη Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη ειδικά από την αρχή της σεζόν έχει δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Το καλό κορίτσι που όλοι αγαπούσαν, έχει μετατραπεί σε μία σκληρή και άκαρδη γυναίκα που δεν θέλει κανείς κοντά του.

Με τη συμπεριφορά της τους χάνει όλους σιγά σιγά από δίπλα της. Την οικογένειά της που δεν ανέχεται άλλο τα καμώματά της, τους φίλους τους οποίους μιεώνει συνέχεια, τους συνεργάτες που δεν αντέχουν τη συμπεριφορά της, ακόμη και τον Χρήστο.

Ο τελευταίος μπορεί να έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για εκείνη αλλά σιγά-σιγά απομακρύνθηκε κι εκείνος εξαιτίας της στάσης της. Και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απιστία της. Ο Χρήστος έπιασε τη Μυρτάλη με τον Αλέξη στα πράσα και έκλεισε οριστικά την πόρτα του σπιτιού πίσω του.

Η Μυρτάλη εκεί που τα είχε όλα αλλά και όλους δίπλα της, δεν έχει τίποτα πλέον και κανέναν. Γιατί και η επιχείρησή της με τους λάθος χειρισμούς της και κυρίως με την υπεροψία της θα κάνει φτερά. Η οικογένειά της την είχε προειδοποιήσει ότι θα τα χάσει όλα αλλά εκείνη δεν άκουγε. Πίστευε ότι τα ξέρει όλα και καλύτερα από τον καθένα.

Η μικρή Βρεττάκου θα βρεθεί πλέον τελείως μόνη. Και αυτό δεν τον αντέχει. Θα κλειστεί μέσα στον εαυτό της, προσπαθώντας να βρει τα λάθη της και να τα διορθώσει. Έστω κι αν για κάποια είναι πολύ αργά. Θα πάει και σε ψυχολόγο προκειμένου να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό. Γιατί εξακολουθεί να είναι το κορίτσι που αγαπούσαν όλοι.

Τα χρήματα και η επιτυχία είναι αυτά που της πήραν τα μυαλά. Στο τέλος του σίριαλ του Mega θα έρθει και η κάθαρση για την πρωταγωνίστρια.

Βέβαια, για να επιστρέψει στην… παλιά καλή Μυρτάλη θα πρέπει να διανύσει μακρύ δρόμο. Τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να «γυρίσει» την κατάσταση. Και πιστεύει ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.


iEidiseis.gr