MY KTEO

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!


Η Μυρτάλη βρίσκεται σε απόγνωση μετά από όσα έχει προξενήσει σε όλους γύρω της στη Γη της Ελιάς.

Στον πρώτο κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς είδαμε ένα κορίτσι πολύ αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Στον δεύτερο κύκλο όμως η αλλαγή της Μυρτάλης είναι απίστευτη. Λες και μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό άτομο.

Στη Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη πλέον είναι ο φόβος και ο τρόμος όλων. Άνθρωποι που την γνωρίζουν χρόνια έχουν μείνει άναυδοι από την ξαφνική (;) αλλαγή της συμπεριφοράς της. Ακόμα και η ίδια της η οικογένεια έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και οι κόντρες μαζί της είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η Μυρτάλη, από τη στιγμή που πήρε το πάνω χέρι στην περιουσία των Βρεττάκων έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Το άβουλο και καλόκαρδο κορίτσι έχει μετατραπεί σε μία στρίγγλα χωρίς αισθήματα που πιστεύει ότι τα ξέρει όλα και θέλει όλοι να χορεύουν στον ρυθμό που τους δίνει. Η αλαζονεία της έχει... χτυπήσει κόκκινο και τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς της δεν θα αργήσουν να φανούν.

Η Βρεττάκου κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο στη σειρά του Mega και όταν το καταλάβει θα είναι πάρα πολύ αργά. Θα έχει μείνει μόνη της, απομακρύνοντας ακόμη και ανθρώπους που την αγαπούν πραγματικά. Όπως για παράδειγμα ο Χρήστος, ο οποίος δεν αντέχει άλλο τον τρόπο που του συμπεριφέρεται. Έτσι παίρνει την απόφαση να της πει το μεγάλο αντίο και κλείνει με δύναμη πίσω την πόρτα. Μπορεί ο Αλέξης να την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά εκείνη δεν το θέλει. Η καρδιά της ανήκει στον Χρήστο και πονάει πολύ που δεν τον έχει στο πλευρό της.

Μετά θα έρθει η αντίδραση των Βρεττάκων. Η Μυρτάλη θα βρεθεί με χρέη που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και η οικογένειά της θα αναλάβει να την… ξελασπώσει παίρνοντας την περιουσία της. Έτσι, εκείνη θα βρεθεί στο μηδέν και επαγγελματικά και προσωπικά. Δεν μπορεί να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση και παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της. Η Μυρτάλη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Βέβαια, την τελευταία στιγμή θα εμφανιστεί ο φύλακας άγγελος και θα τη γλιτώσει από τον θάνατο. Ποιος θα είναι όμως αυτός;


iEidiseis.gr