MY KTEO

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Η Αλιβεριώτισσα Αγγελέτου Νικολέτα στον αγώνα Τριάθλου (Triple League) του συλλόγου "Ιωνά" στο ΟΑΚΑ


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου απο τον σύλλογο Ιωνάς Τμήμα θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α., ο αγώνας τριάθλου TRIPLE LEAGUE. Ένας ξεχωριστός αγώνας τόσο από πλευράς τρόπου διεξαγωγής καθώς το κολύμπι έγινε στην πισίνα το ποδηλατικό τμήμα στο πάρκινγκ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπως και το τρέξιμο.

Ο αγώνας όμως ξεχώρισε για ένα ακόμα σημαντικό λόγο. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ.

Στον αγώνα αυτό το παρών έδωσε και η Αλιβεριώτισσα αθλήτρια Αγγελέτου Νικολέτα, η οποία εκτός απο την κολύμβηση, όντας κολυμβήτρια του ΝΟ Αλιβερίου, ασχολείται ενεργά και με το τρίαθλο.

Για την συμμετοχή της στον συγκεκριμένο αγώνα, στον οποίο συμμετέχει για 2η φορά αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο fbook:

"Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετείχα σε έναν ξεχωριστό αγώνα τριάθλου (Triple League  Triathlon) που διοργάνωσε ο σύλλογος Ιωνάς @ionas2007 και ομολογώ πως τα κατάφερα και φέτος, κατακτώντας την πρώτη θέση στις γυναίκες.

 Ένας ξεχωριστός αγώνας με πολλές ιδιαίτερότητες, ενταση αλλά το κυριότερο ...με έναν πολύ καλό σκοπό! Την ενίσχυση του Συλλόγου Ιωνάς Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής ΑμεΑ. Πολύ περήφανη που συμμετείχα σε αυτόν τον αγώνα!  Ήταν τιμή μου!!!

Ευχαριστώ πολύ"