MY KTEO

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών η εκδήλωση – αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας (φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών η εκδήλωση αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή με

τίτλο «Στην αγκαλιά της Εύβοιας 100 χρόνια Μικρασιάτες». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.κ. Χρυσοστόμου και το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου Τάσος Λιάσκος, ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης με τον Σταύρο Κουτσουρά,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων Δήμητρα Σακελλαράκη, ο πρώην βουλευτής Άγγελος Πνευματικός, κ.α. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας, τη στήριξη του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Συμμετείχαν η Εταιρεία Ευβοϊκών Σπουδών, το Λαογραφικό Μουσείο Χαλκίδας, το Αλωνάκι και το χορευτικό ομίλου Κηρέως «Χρονοταξιδιώτες».