MY KTEO

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Νοστράδαμος 2023 - Προφητείες: Από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην έλευση του Αντίχριστου


Καθώς η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για καταστροφολογικές προφητείες του 2023 και σε αυτόν τον τομέα κανείς δεν πιάνει τη ζοφερότητα του Νοστράδαμου.

Ο Νοστράδαμος ήταν ένας αστρολόγος του 16ου αιώνα, γιατρός της πανώλης, κατηγορούμενος ως αιρετικός και γενειοφόρος μάντης που έχει πιστωθεί με την πρόβλεψη της Μεγάλης Πυρκαγιάς του Λονδίνου, την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και την πανδημία του κορονοϊού.

Μερικές φορές εύστοχες, αλλά τις περισσότερες φορές λανθασμένα άστοχες, οι προφητείες του ανθρώπου αυτού μυρίζουν… καταστροφή.

Αναφερόμενος ως «προφήτης της καταστροφής», η ζοφερή κοσμοθεωρία του Νοστράδαμου πιστεύεται ότι διαμορφώθηκε από μεγάλες δόσεις της Παλαιάς Διαθήκης και το τραύμα της απώλειας της γυναίκας και των μικρών παιδιών του από ασθένεια, πιθανώς πανούκλα.

Ανίκανος να θεραπεύσει αυτούς που αγαπούσε περισσότερο, φαίνεται ότι βάλθηκε να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους μέσω των προφητειών καταστροφής.

Ποιος είναι ο Νοστράδαμος
Με τη δημοσίευση του περίφημου βιβλίου του «Les Prophéties» το 1555, ο Νοστράδαμος χάρισε στον κόσμο και στις μελλοντικές γενιές του έναν οιονεί ποιητικό τόμο που προβλέπει πολέμους, λοιμούς, φυσικές καταστροφές, εμφύλιες ταραχές, πολιτικές δολοφονίες και άλλα τέτοια «φωτεινά» πράγματα. Με βαρύτατη γλώσσα όπως «αιματηρή βροχή», το βιβλίο είναι ένα διαχρονικό κλασικό βιβλίο.

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το περασμένο έτος περιλάμβαναν την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης, την κατακτητική δύναμη των κρυπτονομισμάτων και αρκετά ακόμα.

Τι προβλέπει ο Νοστράδαμος για το 2023
Οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023, όπως παρουσιάζονται από τη NYP, χαρακτηρίζονται ζοφερές.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη και πολλά και πολλά νεκρά ψάρια
Σε ένα διασκεδαστικό μικρό απόσπασμα για τον επικείμενο θαλάσσιο αφανισμό, ο Νοστράδαμος προβλέπει: «Σαν τον ήλιο το κεφάλι θα καψαλίσει τη λαμπερή θάλασσα: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας θα βράσουν». Αυτό το πράγμα δείχνει να επαληθεύεται καθώς πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι πολλά από τα πιο διαδεδομένα είδη ψαριών θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την εξαφάνιση ως άμεσο αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής που θερμαίνει, δηλαδή βράζει, τους ωκεανούς της Γης.

Με μια από τις σημαντικότερες πηγές τροφής της ανθρωπότητας σε κίνδυνο, ίσως τελικά να αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλον.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ φλέγεται
Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι το 2023 θα δει «ουράνια φωτιά στο βασιλικό οικοδόμημα». Αν το πάρουμε κυριολεκτικά, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ένας μετεωρίτης κατευθύνεται κατευθείαν προς το παλάτι του Μπάκιγχαμ, κάνοντας το στάχτη. Σε μια πιο μεταφορική ερμηνεία, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι πρόσφατα κυκλοφόρησαν μια σειρά «βόμβα» του Netflix που περιγράφει λεπτομερώς τις σκοτεινές πράξεις που διαπράχθηκαν εις βάρος τους από το στέμμα, έχουν στοχεύσει με ένα διαφορετικό είδος δύναμης πυρός, ανάβοντας και γκρεμίζοντας τη φήμη της βασιλικής οικογένειας όπως την ξέρουμε.

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο Νοστράδαμος γράφει ότι το 2023 θα βρει τον κόσμο μπλεγμένο σε: «Επτά μήνες μεγάλου πολέμου, άνθρωποι νεκροί από το κακό». Αυτό θα μπορούσε να ισχύσει, αν και λίγο αργά για τη μάχη, για την καταστροφική σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία μέχρι στιγμής χαρακτηρίζεται από εγκλήματα πολέμου και βαρύτατο αριθμό νεκρών αμάχων.

Όσον αφορά το «κακό» που κατηγορεί ο Νοστράδαμος, το μίσος που διακατέχεται από μίσος και θάνατο, ο Ζυγός Βλαντιμίρ Πούτιν έρχεται πολύ κοντά στην προσωποποίησή του.

Η προφητεία δείχνει ότι η σύγκρουση θα κλιμακωθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο πλήρους κλίμακας το επόμενο έτος, ο οποίος, δεδομένων των πυρηνικών οπλοστασίων που διακυβεύονται, θα μπορούσε να ισοδυναμεί με αποκαλυπτικά επίπεδα καταστροφής. Αλλά περιμένετε! Τα πράγματα γίνονται χειρότερα.

Ο Αντίχριστος έρχεται
Ο Νοστράδαμος γράφει ότι γύρω στο 2023, «Ο αντίχριστος πολύ σύντομα εκμηδενίζει τους τρεις. Είκοσι επτά χρόνια θα διαρκέσει ο πόλεμός του. Οι άπιστοι είναι νεκροί, αιχμάλωτοι, εξόριστοι. Με αίμα, ανθρώπινα σώματα, νερό και κόκκινο χαλάζι να καλύπτουν τη γη». Προς έκπληξη κανενός, ο αντίχριστος δίψα για αίμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κρύβεται κάτω από τα ψέματα και τη γραβάτα οποιουδήποτε αριθμού παγκόσμιων πολιτικών ηγετών.

Με την αναφορά σε πόλεμο και σε απίστους «νεκρούς, αιχμαλώτους ή εξόριστους» υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο αντίχριστος θα μπορούσε να είναι ο ίδιος ο Πούτιν, αν και η αποκριάτικη στολή του Έλον Μασκ και η αντίδραση στο Twitter σε αυτήν υποδηλώνουν ότι ο τρελός είναι επίσης στο παιχνίδι.



iEidiseis.gr