MY KTEO

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και θερμοπρόσοψης της βόρειας πλευράς του κτιρίου του 2ου δημοτικού σχολείου Αλιβερίου


Οι εργασίες αποκατάστασης και θερμοπρόσοψης της βόρειας πλευράς του κτιρίου του 2ου δημοτικού σχολείου Αλιβερίου, ολοκληρώθηκαν. 

Την περίοδο αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες και στην ανατολική πλευρά του κτιρίου, όπου κατά την εξέλιξη των εργασιών εντοπίστηκαν φθορές και έγινε αποξήλωση και αποκατάσταση των σαθρών επιχρισμάτων.

Οι εργασίες αποκατάστασης στο κτίριο του 2ου δημοτικού σχολείου είχαν ξεκινήσει απο τις 25 Οκτωβρίου, όπου σε πρώτο στάδιο έγινε η καθαίρεση των επιχρισμάτων που ήταν σαθρά και είχαν αρχίσει να αποκολλώνται, καθώς και αποκατάσταση των φθορών στα δομικά στοιχεία του κτιρίου. 

Αφού ολοκληρώθηκε η α' φάση της αποκατάστασης των επιφανειών της βόρειας πλευράς του κτιρίου, πραγματοποιήθηκε όπως προαναφέραμε, η θερμοπρόσοψη της πλευράς αυτής.

Το έργο υλοποιείται από την τεχνική υπηρεσία του δήμου και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος και την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

"Η φροντίδα μας για τις σχολικές υποδομές της πόλης μας είναι διαρκής, επιδιώκουμε το καλύτερο, είμαστε αισιόδοξοι!" δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου Γιώργος Παπαδιόχος.