MY KTEO

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας Εύβοιας ο Σ. Κεδίκογλου- Διαδοχικές συναντήσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους

Σύσκεψη με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας Διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας Εύβοιας και τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας είχε σήμερα ο

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, στο πλαίσιο των καθιερωμένων περιοδειών του στη γενέτειρά του.

Ο Υφυπουργός, ενημερώθηκε ενδελεχώς αρχικά από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας Ταξίαρχο κ. Αθανάσιο Γερογιάκομο και στη συνέχεια από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ευβοίας κ. Περικλή Κουλκουβίνη για τα ζητήματα που απασχολούν τους ένστολους ενώ ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα γενικότερα θέματα της Περιφέρειας.

Ακολούθως επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου συνοδευόμενος από τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, τους νοσηλευόμενους και τους οικείους τους ενόψει της έλευσης του νέου έτους. Στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με τη Διοίκηση για όλα τα θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά.

Στις συναντήσεις, ο Υφυπουργός και Βουλευτής Εύβοιας, επαναβεβαίωσε πως είναι ξεκάθαρη η πολιτική βούληση για πλήρη και ουσιαστική στήριξη προς κάθε κλάδο και δεσμεύτηκε να βοηθήσει με θεσμικές παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους.