MY KTEO

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Φόρεσαν τα γιορτινά τους οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και χαρούμενο περιβάλλον, σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων είχε την τιμή και την χαρά να συνεργαστεί με το

νεοσύστατο Ειδικό Σχολείο του Δήμου, και να φιλοξενήσει τους μικρούς μαθητές του στον χώρο της.

Όλοι μαζί, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που έχει οριστεί η 3η Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, και των εορτών των Χριστουγέννων, έφτιαξαν στολίδια, κατασκευές, ευχετήριες κάρτες, ζωγράφισαν και στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Υπηρεσίας ς. Υπήρχαν κεράσματα για όλους, που σε συνδυασμό με τις Χριστουγεννιάτικες μουσικές που υπήρχαν δημιούργησαν ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα που έδωσε χαρά και χαμόγελα σε όλους, αλλά κυρίως στα παιδιά.

Στην ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ψαθάς, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Υγείας Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των φύλων, κ. Αφένδρα Σοφία και η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής κ. Μαρία Βασιλείου. Κι εκείνοι μαζί με τα παιδιά έφτιαξαν ευχετήριες κάρτες και αντάλλαξαν ευχές, σε ένα φιλόξενο και χαρούμενο κλίμα.

Στην ανακοίνωση την οποία υπογράφει η Αντιδήμαρχος Υγείας Σοφία Αφένδρα, εκφράζονται ευχαριστίες στην Κοινωνική Λειτουργό, στις εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό του Ειδικού Σχολείου Ψαχνών, «που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με τα παιδιά, να μοιραστούμε από τον πολύτιμο χρόνο τους δημιουργικά και να περάσουμε όλοι μαζί το μήνυμα αγάπη και της αλληλεγγύης.»