MY KTEO

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Κατερίνα Καινούργιου: Παραμονή Χριστουγέννων με τον πρώην σύντροφό της – Τι τους «πρόδωσε»;


Μια απερισκεψία έγινε η αιτία να αποκαλυφθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέρασαν μαζί την παραμονή των Χριστουγέννων.

Οι θεατές της «Super Κατερίνας» είναι την ευχαρίστηση τους προηγούμενους μήνες να πληροφορηθούν τα πάντα για τον δεσμό της KatKen με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο οποίος ναυάγησε μετά από χωρισμούς και επανασυνδέσεις και πλέον οι δυο τους τραβάνε χωριστούς δρόμους. Όμως η Κατερίνα Καινούργιου δεν έπαψε ποτέ να αναφέρεται από την εκπομπή της στον πρώην σύντροφό της ενώ συχνά – πυκνά επαναλαμβάνει το παράπονό της «εγώ πότε θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά;».

Γι’ αυτό οι θεατές του ημιτελικού του «J2US» το Σάββατο έχουν δίκιο που εξεπλάγησαν με τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης της εκπομπής που εμφανίστηκαν ξαφνικά στις οθόνες μας. Ανάμεσά τους εξέχουσα θέση κατείχε το όνομα του Φίλιππου Τσαγκρίδη, γνωστού πλέον στο πανελλήνιο ως «ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου». Και φυσικά, ο Νίκος Κοκλώνης τον «έδωσε» στεγνά.

Υπέρλαμπρη στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση μετά τα Χριστούγεννα, η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε σήμερα να μπαλώσει τα πράγματα. Αφού επιβεβαίωσε την υποψία όλων ότι πέρασε τα Χριστούγεννα με τον πρώην της, με μεγάλη παρέα, σε σπίτι όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι, η παρουσιάστρια προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη.

«Αρχικά να σας πω ότι αυτά βγαίνουν από το application. Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Νίκο, μιλάνε συνέχεια. Ο Νίκος ανεβάζει τη φωτογραφία με το μωρό. Έτυχε και ήμασταν μαζί, έτυχε είπα. Μου λέει “Ωραία φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος” και κάνει like χωρίς να καταλάβει ότι ήταν διαγωνισμός.

Την επόμενη μέρα πήρε ο Φίλιππος τηλέφωνο τον Νίκο και τον ρώτησε που είναι η πρέσα μαλλιών» ήταν ο τρόπος που περιέγραψε τα γεγονότα η παρουσιάστρια, η οποία απάντησε αρνητικά στην ερώτηση συνεργάτη της αν ήταν και την επομένη μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.


iEidiseis.gr