MY KTEO

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Νατάσσα Μποφίλιου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη χυδαία επίθεση για το Λονδίνο


Το πρώτο της μήνυμα, μετά την χυδαία διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε για την επίσκεψή της στο Λονδίνο, έστειλε μέσω των social media η Νατάσα Μποφίλιου.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής καλλιτέχνιδα βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με την ομάδα του ελληνικού brand μόδας Nidodileda και φωτογραφήθηκε φορώντας τα ρούχα που έχουν λανσάρει για τη φετινή τους χειμερινή συλλογή με το όνομα IN MEDIAS RES.

Η φωτογράφιση αυτή "άναψε" τα αίματα χρηστών των social media που έσπευσαν να της επιτεθούν, αποκαλώντας την "υποκρίτρια" και "αριστερή με δεξιές τσέπες", επειδή τα ρούχα που φόρεσε και το ταξίδι στο Λονδίνο, δεν ταιριάζουν - σύμφωνα με τους επικριτές - με την ιδεολογία της.

Λίγες ώρες μετά τη λιτή δήλωσή της στο "Πρωινό", ότι "δεν την πτοεί τίποτα", η Νατάσσα Μποφίλιου ανήρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαριστεί όλους όσοι την στήριξαν, αναφέροντας:

"Νιώθω ευγνωμοσύνη και τιμή για κάθε καλό λόγο, κάθε τοποθέτηση υποστήριξης που άκουσα και διάβασα αυτές τις μέρες. Ακόμη κι αν το θέμα δεν είναι προσωπικό, ακόμη κι αν είναι τέτοια η αφορμή. Αδέρφια".

Η ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου



News247.gr