MY KTEO

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Βαλαβάνη - Βασάλος: Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα λίγο πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχουν περάσει μια πενταετία σαν ζευγάρι και πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους από το καλοκαίρι που πέρασε.

Ωστόσο σε όλες τις προσωπικές τους στιγμές είναι μαζί κι αυτό το δείχνουν οι κοινές τους φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύουν. Την Ευρυδίκη είδαμε στην επικοινωνία που είχαν ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Fipster κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο Asia Express. Ενώ δεν έλειψε κι από το κοινό πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash. Μαζί ήταν και στα γενέθλια της Σόφης Πασχάλη.

Το ίδιο συνέβη και στο ρεβεγιόν που οργάνωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τα Χριστούγεννα. Αφού βλέπουμε την Ευρυδίκη στο story που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί ήταν και όλοι οι καλοί τους φίλοι.

Αφού πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τους γιους της, τη Μαρία Σολωμού, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, τον Fipster και τον Mente Fuerte. Όλοι μαζί έπαιξαν μετά το φαγητό επιτραπέζια παιχνίδια και στο βίντεο που πανηγυρίζουν για τη νίκη τους φαίνεται ξεκάθαρα πως ήταν και η Ευρυδίκη μαζί, η οποία κάθεται στον καναπέ.

Και οι δύο σε λίγες ημέρες αναχωρούν για τον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχουν στο Survivor All Star και ίσως εκεί να φανεί τι τελικά συμβαίνει μεταξύ τους. Αν είναι τελικά ένας πολύ φιλικός χωρισμός ή αυτό είναι κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Οι παραλίες του ριάλιτι επιβίωσης έχουν αποδείξει πάντως πως δίνουν λύσεις ακόμη και σε επεισοδιακούς χωρισμούς. Όπως ήταν αυτός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη. Οι οποίοι είχαν χωρίσει με καυγάδες και μετά το Survivor τα ξαναβρήκαν και είναι ακόμη μαζί.

Δείτε στιγμιότυπο:

iEidiseis.gr