MY KTEO

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Εβελίνα Παπούλια: Επιβεβαίωσε τη σχέση της κόρης της Αφροδίτης Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη


Η Εβελίνα Παπούλια ανέβασε μια φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι στο σπίτι της και μαντέψτε ποιοι βρίσκονταν εκεί.

Η Μυρτάλη, η ηρωίδα που υποδύεται η Αφροδίτη Λιάντου στην δημοφιλή «Γη της ελιάς», δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά της. Στην προσωπική ζωή της ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός έχει αποδείξει πως η μητέρα της, η Εβελίνα Παπούλια, είναι η καλύτερη φίλη και συμβουλάτοράς της. Μαζί της βλέπουμε τακτικά στις εξόδους τους στην Αθήνα, μαζί της έχει συλλάβει ο φωτογραφικός φακός στις διακοπές τους να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μαζί βρέθηκαν μαμά και κόρη και τα Χριστούγεννα, περιστοιχισμένες από φίλους και συγγενείς, για να χαλαρώσουν γύρω από το τραπέζι στο φιλόξενο σπίτι της Εβελίνας Παπούλια.

Όμως, αυτή τη χρονιά στην παρέα υπήρξε μία νέα προσθήκη. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο Αλέξης από τη «Γη της ελιάς» ήταν εκεί και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την αγαπημένη του Αφροδίτη, κάτω από το προστατευτικό βλέμμα της μαμάς.

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης και η Αφροδίτη Λιάντου είναι γνωστό πως είναι ζευγάρι εδώ και καιρό εκτός των τηλεοπτικών πλατό. Όμως, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει -ούτε διαψεύσει βεβαίως- αυτή τη σχέση. Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί σε ιδιωτική στιγμή, ανάμεσα στην οικογένεια εκείνης.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Εβελίνα Παπούλια, δίνοντας έτσι εμμέσως την «ευχή» της στους δύο ερωτευμένους.

Έγραψε η γνωστή ηθοποιός: «Και δεν είμαστε όλα τα ξαδέλφια ούτε όλοι οι αγαπημένοι μας φιλοι… γιατί και οι φιλοι οικογένεια είναι!!Λείπουν αρκετοί!! Χρόνια πολλά σε όλους εσάς από εμάς…. Και σας ευχόμαστε οικογενειακές στιγμές με αγάπη χαρά γλέντια ευτυχία και υγεία ❤️ Του χρόνου όλοι μαζί!! ??»




iEidiseis.gr