MY KTEO

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Όταν έχασα τον πατέρα μου άλλαξαν όλα ριζικά


Η Ηλιάνα Μαυρομάτη μίλησε για μια πολύ ευαίσθητη πτυχή της ζωής της στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και στη Ναταλία Γερμανού. Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, του γνωστού ηθοποιού Βασίλη Μαυρομάτη και πως άλλαξε η ζωή της μετά από αυτό.

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη είναι η Ζέτα της αγαπημένης σειράς των τηλεθεατών «Αυτή η νύχτα μένει». Η ηθοποιός όπως είπε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού: «Όταν έχασα τον πατέρα μου, ένιωσα ότι άλλαξα ως άνθρωπος ριζικά τη θέασή μου στη ζωή. Το πως αντιμετωπίζω τους ανθρώπους, τον εαυτό μου, τον κόσμο, τον έρωτα, τον θάνατο, όλα. Οι πλάκες μου μετακινήθηκαν συθέμελα. Άλλαξαν όλα», δήλωσε για την απώλεια που τη συγκλόνισε. Και συνέχισε: « Δε ξέρω αν μεγάλωσα απότομα πάντως, ήταν πυρηνική η μετακίνηση που έγινε μέσα μου».

Η απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική δεν ήταν κάτι που ήθελε πάντα στη ζωή της. Καθώς όπως είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη δεν ήταν η πρώτη της επιλογή: «Δεν ήταν το πρώτο που είπα ότι θα κάνω αλλά πάντα με τραβούσε. Και στο σχολείο ήμουν παρούσα στις γιορτές, συμμετέχοντας στα θεατρικά. Κάπως από αντίδραση, κάπως από φόβο… δεν ήταν η πρώτη μου τάση να πάω προς τα εκεί. Η μητέρα μου είχε αμφιβολίες για το αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες αυτής της δουλειάς. Ήθελαν και οι δύο γονείς μου να είμαι καλά και να χαίρομαι τη ζωή μου, να την ευχαριστηθώ. Προσπαθώ να το κάνω. Νομίζω από αντίδραση δεν ήταν η πρώτη μου τάση να πάω στην ηθοποιία», είπε σχετικά με τη δουλειά της και το γεγονός πως μεγάλωσε μέσα σε ένα κλίμα όπου και οι δύο γονείς ήταν ηθοποιοί.

Όσα είπε για την υποκριτική η Ηλιάνα Μαυρομάτη:

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και στον ρόλο της Ζέτας: «Είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες και όταν βρέθηκα στο γραφείο για να μου κάνουν την πρόταση για τη σειρά, είδα το κείμενο με τον τίτλο και λέω «κοίτα να δεις, ωραία θα είναι». Ρώτησα για το ποιοι θα παίζουν μαζί και ξετρελάθηκα. Ήταν από τα πιο βασικά κίνητρα. Κάνουμε γυρίσματα στα μπουζούκια στις 7μιση το πρωί», ήταν η λεπτομέρεια που έδωσε η Ηλιάνα Μαυρομάτη στη Ναταλία Γερμανού.



iEidiseis.gr