MY KTEO

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ματίνα Νικολάου: Αποκάλυψε τι θα συμβεί με τον «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά


Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο τελευταίο «Happy Day» του 2022 και απάντησε στις ερωτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το μέλλον της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά στον Σκάι.

Το «Καλό Μεσημεράκι» θα επιστρέψει στους δέκτες μας κανονικά στις 2 Ιανουαρίου, όπως μαρτυράει το trailer που βρίσκεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στον «αέρα» του Σκάι. Ο Νίκος Μουτσινάς και οι συνεργάτες του πήραν άδεια δύο εβδομάδων από το κανάλι για να ξεκουραστούν και να ανασυγκροτηθούν – μην ξεχνάμε ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση της «Τρελής του Σαγιό» στο Παλλάς, μια πολύ απαιτητική παραγωγή που έκανε πρεμιέρα πριν από τα Χριστούγεννα μπροστά σε μια κατάμεστη πλατεία.

Η απουσία του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής από το εορταστικό πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου έδωσε τροφή, όπως ήταν αναμενόμενο, στην φημολογία ότι οι σχέσεις του παρουσιαστή με τον σταθμό δεν είναι οι καλύτερες και η συνεργασία των δύο πλευρών ενδέχεται να μην συνεχιστεί μετά από τη λήξη του συμβολαίου του στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, θα θυμάστε, ότι έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες μια συζήτηση για το ενδεχόμενο ο Νίκος Μουτσινάς να βρεθεί του χρόνου στον Alpha, σε διαφορετικό ρόλο, σε νέα εκπομπή της οποίας την παραγωγή θα υπογράφει η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη. Οι δηλώσεις του παρουσιαστή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ότι το καθημερινό τον κούρασε, αντί να σβήσουν τη «φωτιά», την ενίσχυσαν.

Η Ματίνα Νικολάου είναι στενή συνεργάτις του Νίκου Μουτσινά σε όλα τα τελευταία τηλεοπτικά βήματά του. Παράλληλα, φέτος την είδαμε στο «J2US» όπου έλαμψε μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Πορτφυράκη, φτάνοντας ως τον τελικό (Σάββατο 31 Δεκεμβρίου).

Καλεσμένη σήμερα στο τελευταίο «Happy Day» της χρονιάς, η Ματίνα Νικολάου απάντησε για την απουσία της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά τις τελευταίες ημέρες από τον Σκάι και απάντησε για το αν θα συνεχιστεί το «Καλό Μεσημεράκι» την επόμενη σεζόν.

«Ξεκουραζόμαστε λίγο για να χαλαρώσει το σύστημα. Από εδώ και πέρα θα γίνουν συζητήσεις.

Δεν ξέρω πόσο θα παραμείνουμε στον Σκάι. Περιμένω να δω τι συζητήσεις θα κάνει ο Νίκος.

Εγώ είμαι υπέρ των αλλαγών και των ανανεώσεων και στη ζωή μου και σε όλα τα πράγματα. Θεωρώ ότι οτιδήποτε πει το ένστικτο νου Νίκου ότι είναι για καλό, επειδή του έχω εμπιστοσύνη, είμαι μαζί του και ακολουθώ και αποφασίζω».



iEidiseis.gr