MY KTEO

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

MasterChef 2023: Πότε αρχίζει – Τα σενάρια που εξετάζει το STAR για την πρεμιέρα


Σε γρίφο για το STAR φαίνεται πως αναδεικνύεται η ημερομηνία της πρεμιέρας του «MasterChef 2023», με φόντο τον ανταγωνισμό και το «Survivor All Star».

To 2023 έρχεται σε μία εβδομάδα και μαζί του φέρνει το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, με το στοίχημα για το STAR να είναι το «MasterChef 2023». Έτσι, λοιπόν, και με δεδομένο τον σκληρό ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο, οι ιθύνοντες του καναλιού «μαγειρεύουν» όσο καλύτερα μπορούν τον εν λόγω διαγωνισμό, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, έτσι ώστε να μην «πεινάσουν» στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «Real Life», όλα δείχνουν πως ο έβδομος κύκλος του «MasterChef» με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο θα αρχίσει να προβάλλεται στο STAR από τις 16 Ιανουαρίου 2023. Τουλάχιστον αυτό λέει το βασικό σενάριο του τηλεοπτικού σταθμού μιας και εκείνη την εβδομάδα θα αρχίσουν τα νέα επεισόδια επιτυχημένων σειρών όπως είναι «Η γη της ελιάς» στο MEGA και οι «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1.

Ο παράγοντας του «Survivor All Star»
Παρότι όλα τα υλικά μπαίνουν σιγά-σιγά στην… κατσαρόλα του STAR, φαίνεται πως την τηλεοπτική «μπεσαμέλ» του διαγωνισμού μαγειρικής θα «κόψει» η πρεμιέρα του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται πως το ριάλιτι επιβίωσης, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα αρχίσει να προβάλλεται στις 8 Ιανουαρίου 2023 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Επομένως, σύμφωνα με το προαναφερθέν μέσο μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου το STAR να αντέξει στον ανταγωνισμό των ριάλιτι, εξετάζει το ενδεχόμενο η πρεμιέρα του «MasterChef 2023» να γίνει νωρίτερα από τις 16 Ιανουαρίου, κάτι που – μέχρι στιγμής – συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.



iEidiseis.gr