MY KTEO

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η γη της ελιάς - spoiler: Η Ευτυχία στη φυλακή με υπαιτιότητα Κουράκου


Αυτό που φοβόταν η Άννα τελικά θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς».

Ο φόνος του Ανέστη ήταν αυτοάμυνα. Το είδαμε όλοι ξεκάθαρα στις οθόνες μας στα προηγούμενα επεισόδια στη «Γη της ελιάς». Η Ευτυχία μαχαίρωσε τον διώκτης της την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει για να τη βιάσει και η Άννα, η πιστή συγκάτοικός της και φίλη της, την βοήθησε να «ξεφορτωθούν» το πτώμα.

Δυστυχώς για τις δύο κοπέλες, η σορός του Ανέστη βρέθηκε, δρομολογώντας έτσι τις έρευνες της αστυνομίας.

Από την ώρα εκείνη Ευτυχία και Άννα έχουν χάσει τον ύμνο τους. Η Ευτυχία ξέρεις πως, αν η αστυνομία φτάσει στα ίχνη της, θα είναι πολύ δύσκολο να αποδείξει ότι βρίσκονταν σε νόμιμη άμυνα. Όσο για την Άννα, η οποία έχει σκοπό να παντρευτεί και μάλιστα άμεσα τον αγαπημένο της Λεωνίδας, αυτή φοβάται πως θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα για συνέργεια σε ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Ο αστυνόμος, στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει τον φόνο, έχει καλέσει αρκετές φορές την Ευτυχία στο γραφείο του για κατάθεση – η εμμονή που είχε ο Ανέστης με το πρόσωπό της ήταν κοινό μυστικό στην Αρεόπολη. Όμως, παρά το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται πως κάτι «τρέχει», ο Κουράκος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει λέξη από την νεαρή γυναίκα για το θέμα που απασχολεί την αστυνομία. Αυτό που έχει καταφέρει είναι να γοητευτεί από την παρουσία της σε μια κρίσιμη καμπή για τον γάμο του ο οποίος βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί.

Τελικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, Ιουλία και Γιώργης παραδέχονται την αλήθεια για τον γάμο τους, ότι δεν οδηγεί πουθενά, και αποφασίζουν να πάρουν ο καθένας τον δρόμο του, λύνοντας τα δεσμά που τους κρατούν μαζί. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργης μπορεί να είναι μαζί με την Ευτυχία για την οποία τα αισθήματά του είναι κάτι παραπάνω από φλογερά.

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς»
Για την Ευτυχία όμως τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεται ο Γιώργης. Η κοπέλα βασανίζεται από τις ενοχές για τον θάνατο του Ανέστη αλλά και για τα ψέματα που έχει πει στον Κουράκο. Έτσι, μετά από τις αρχικές της ενστάσεις υποχωρεί και του φανερώνει όλη την αλήθεια.

«Όμηρος» του καθήκοντος, ο Κουράκος υποχρεώνεται να παραδώσει την Ευτυχία στις αρχές με την κατηγορία της δολοφονίας. Η κοπέλα οδηγείται στη φυλακή όπου καταρρέει και ο αστυνόμος βυθίζεται στην κατάθλιψη.

Ευτυχώς, τα μηνύματα από την παραγωγή της σειράς του Mega είναι αισιόδοξα. Το παζλ των κινήσεων του Ανέστη θα συμπληρωθεί και η Ευτυχία με την Άννα δεν θα έχουν συνέπειες. Θα μπορέσουν όμως Γιώργης και Ευτυχία να νιώσουν εμπιστοσύνη ξανά ο ένας για τον άλλον;



iEidiseis.gr