MY KTEO

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Εκλογές 2023: 9 Απριλίου η πρώτη προσφυγή στις κάλπες


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την οικονομία, την αγορά εργασίας και την ανάπτυξη, ενώ το μοντέλο αυτό, το οποίο και η γάτα χαρακτηρίζει «μοντέλο ΔΕΘ» θα το ακολουθήσει στον δρόμο προς τις εκλογές.

 

Σε εντατικούς ρυθμούς κινούνται πλέον κυβέρνηση και ΝΔ ενόψει των εκλογών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει πάνω του μεγάλο μέρος αυτού του δύσκολου αγώνα, ο οποίος - πιθανότατα θα κορυφωθεί την Κυριακή στις 9 Απριλίου με την πρώτη προσφυγή στις κάλπες.

 

Ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει στους στενούς του συνεργάτες πως την πρώτη Κυριακή που θα δοθεί και η μεγάλη μάχη θα πρέπει η παράταξη να δώσει όλες της τις δυνάμεις και αυτό γιατί εκεί ίσως κριθούν τα πάντα. Το ποσοστό της ΝΔ και η διαφορά που θα έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις πρώτες κάλπες θα διαμορφώσουν και το σκηνικό και εν πολλοίς θα κρίνουν και τον τελικό νικητή.

Σε αυτή τη λογική ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για την οικονομία, την αγορά εργασίας και την ανάπτυξη, ενώ το μοντέλο αυτό, το οποίο και η γάτα χαρακτηρίζει «μοντέλο ΔΕΘ» θα το ακολουθήσει στον δρόμο προς τις κάλπες και για άλλες θεματικές ενότητες. Ουσιαστικά θα προχωρήσει σε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου στα θέματα της οικονομίας, παρουσιάζοντας παράλληλα και τους βασικούς του στόχους για την επόμενη τετραετία