MY KTEO

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Βίντεο: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για τον Σταυρό - Θα χρειαστεί εγχείρηση

 

Σοβαρά τραυματίστηκε νεαρός, που έπεσε για το Σταυρό και συγκεκριμένα στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, ο νεαρός χτύπησε στον αυχένα και στα χέρια και χρειάστηκε η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

 

Ο 22χρονος θέλησε κι εκείνος να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Δυστυχώς εκεί η στάθμη του νερού δεν είναι πάνω από μισό μέτρο και όπως έπεσε στη θάλασσα χτύπησε στα χέρια και το κεφάλι.

 

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.

 

 

Τελικά με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα χρειαστεί εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ οι γιατροί θα τον υποβάλλουν και σε περαιτέρω εξετάσεις.