MY KTEO

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα


Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια, που συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του 11 μηνών μωρού της, το οποίο βρέθηκε νεκρό στον Αλιάκμονα.

Γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας (9/1), η 29χρονη έφτασε, συνοδεία αστυνομικών, στο φράγμα του Αλιάκμονα, εκεί όπου βρέθηκε νεκρό στα παγωμένα νερά το μικρό κοριτσάκι. Η κατηγορούμενη μητέρα, η οποία, μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αναμένεται να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή που έφτασε με ταξί στο φράγμα μέχρι που εγκατέλειψε το σημείο, ρίχνοντας προηγουμένως το παιδί της στα νερά, όπως της αποδίδει το κατηγορητήριο.

Το μεσημέρι της 31 Δεκεμβρίου 2022, παραμονή πρωτοχρονιάς η 29χρονη φτάνει με ταξί από το χωριό της στην πόλη της Βέροιας. Εκεί αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και έχοντας αγκαλιά το παιδί της αρχίζει να διασχίζει την πόλη. Έπειτα με άλλο ταξί μεταβαίνει στο σημείο όπου ξεψύχησε το άτυχο κοριτσάκι.



iEidiseis.gr