MY KTEO

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας


4 συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους, οι οποίοι λαμβάνουν χώρα καθημερινά, με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Τέσσερεις (4) ημεδαποί συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε περιοχές της Βοιωτίας (Λιβαδειά), της Φθιώτιδας (Λαμία) και της Ευρυτανίας (Καρπενήσι), μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από Αστυνομικούς της  Α΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς (2 άτομα), της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας (1 άτομο) και της Β΄Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου (1 άτομο).

Ειδικότερα, σε τρείς (3) διαφορετικές περιπτώσεις, κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.  

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, δίνει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και οι έλεγχοι αυτοί είναι διαρκείς, πάντα με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.