MY KTEO

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ναταλία Γερμανού: Όλο το παρασκήνιο και το νέο της συμβόλαιο στον Alpha - Το πρώτο της σχόλιο


Η Ναταλία Γερμανού ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Alpha μαζί με όλο της το team.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Το μεγάλο μπαμ της συμφωνίας του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού έγινε. Ένα deal που επικυρώθηκε με υπογραφές χθες και σήμερα υπήρξαν οι σχετικές ανακοινώσεις. Η Ναταλία Γερμανού παραμένει στο δυναμικό του Alpha, ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις όχι μόνο απέσπασε την υπογραφή της, αλλά άφησε με την όρεξη τα αντίπαλα κανάλια.

Η συμφωνία είχε μπόλικο παρασκήνιο, αφού καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι στη μάχη της απόκτησης της παρουσιάστριας είχε μπει πολύ δυναμικά ανταγωνιστικός σταθμός. Ο λόγος για το Mega το οποίο ήθελε τη Ναταλία για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Γι’ αυτό και φέτος δεν έριξε ιδιαίτερο βάρος εκεί, ελπίζοντας ότι θα αποσπάσει το «ναι» της παρουσιάστριας. Μάλιστα στο Μεγάλο Κανάλι ήταν πολύ αισιόδοξοι για την κατάληξη της υπόθεσης. Ο Alpha δεν είχε κάνει κίνηση, ενώ και η Γερμανού ήταν ανοικτή σε κουβέντα με το Μega, οπότε πίστευαν ότι θα κλείσουν το μεγάλο deal.

Στον Alpha πληροφορήθηκαν για το έντονο φλερτ από πλευράς του Mega αλλά και ότι ετοιμαζόταν και δεύτερη πρόταση καναλιού για το Σαββατοκύριακο (από τον ΑΝΤ1;) και αποφάσισαν να κινηθούν ταχύτατα και να κλείσουν την υπόθεση. Η Ναταλία Γερμανού άλλωστε αποτελεί από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού και το τελευταίο δεν ήθελε να καθυστερήσει κι άλλο. Αν και σπάνια ανανεώνονται συμβόλαια έξι μήνες πριν από το τέλος τους στην ελληνική τηλεόραση με την παρουσιάστρια έγινε εξαίρεση.

Και της έκανε μία πρόταση που δύσκολα θα μπορούσε να αρνηθεί η Γερμανού. «Καλύτερα δν γίνεται» πρέπει να σκέφτηκε (όπως είναι και ο τίτλος της εκπομπής της) και αποφάσισε να πει το ναι. Η εκπομπή της φυσικά πήρε το πράσινο φως και του χρόνου, ενώ δεν θα μείνει μόνο σε αυτό η συνεργασία του καναλιού με την παρουσιάστρια. Στόχος να αναλάβει και εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή στιλ σόου, αφού και σε αυτό το κόνσεπτ έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που υπογράφηκε είναι για δύο χρόνια για την παρουσιάστρια κι ανάλογα ακολουθεί η ομάδα των συνεργατών της.

Η Ναταλία Γερμανού κατόπιν της ανανέωσης της συνεργασίας της με το Alpha, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έχουν περάσει από τη θέση του συνεργάτη στο πλευρό της από το 2010 και μετά.

Το κείμενο που συνόδευε τη δημοσίευση έγραφε:
«Από το «Μες στην Καλή Χαρά» το 2010 στο «Καλύτερα δεν γίνεται» το 2023, άλλαξαν πολλά. Παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, ομάδες, χρώματα μαλλιών, ρούχα, μόδες, θεματολογίες. Χαίρομαι που σ αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου και να τη κάνω κομμάτι μου. Χαίρομαι για το φανταστικό παρεάκι του χτες, τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Θέμη (φίλο καρδιάς) τον Δημήτρη το Βασίλη και τη Μαίρη Κούσουλα που μ έμαθε να κολυμπάω! Και ευγνωμονώ για το πολύτιμο παρεάκι του σήμερα. Τον Παναγιώτη τη Ναταλία, την Εβελίνα το Δημήτρη, τον Γιάννη, το Χρήστο, το Χάρη. Και το Βασίλη Δρυμούση που στέκεται βράχος στα κύματα. Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά. Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι. Καλή μας συνέχεια @alphatv ❤️».


iEidiseis.gr