MY KTEO

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Κοπή πίτας με βραβεύσεις και χορούς από το Σύνδεσμο των εν Ευβοία Πελοποννησίων (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου των εν Ευβοία Πελοποννησίων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και για την βράβευση των αριστούχων

μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου με καταγωγή από την Πελοπόννησο, που αρίστευσαν την σχολική χρονιά 2021-22. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, την Κυριακή το πρωί έδωσαν το «παρών» με την αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης να είναι κατάμεστη.

Της κοπής της πίτας ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του Συνδέσμου Θεοδόση Γεωργουλόπουλου, που έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων των τελευταίων τριών ετών, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα έχουν μέχρι τώρα προγραμματιστεί για το νέο έτος. Πριν τη βράβευση των μαθητών προηγήθηκε το Χορευτικό Τμήμα του Συνδέσμου με μοραΐτικους χορούς.

Επίσης σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε δωρεάν το βιβλίο της Σούλας Παπαγεωργοπούλου «Ο Σκαρίμπας και οι άλλοι» το οποίο εξέδωσε ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον ΟΠΑΣΤΕ. Η συγγραφέας ήταν αυτή που έκλεισε και την εκδήλωση μιλώντας για το έργο του μεγάλου Γιάννη Σκαρίμπα.