MY KTEO

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Εύβοια: Πολιτική δραστηριότητα των ΚΟ του ΚΚΕ

Εξορμήσεις, περιοδείες και συσκέψεις διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα:

 Δευτέρα 16 Γενάρη

Στις 7 μ.μ. σύσκεψη των Κομματικών Οργανώσεων Κέντρου και Νεάπολης Χαλκίδας, στα Γραφεία του Κόμματος στη Χαλκίδα (Σαμαρτζή 24). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

 

Πέμπτη 19 Γενάρη

Στις 7 μ.μ. σύσκεψη της Κομματική Οργάνωσης Ν. Αρτάκης, στο δημαρχείο. Θα μιλήσει η Λένα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Κυριακή 22 Γενάρη

Στις 11 π.μ. σύσκεψη της Κομματική Οργάνωσης Καρύστου, στο ξενοδοχείο Γαλαξίας. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Στις 7 μ.μ. σύσκεψη της Κομματική Οργάνωσης Κύμης, στους Κήπους, στην ταβέρνα του Γ. Αντωνίου «Οι κήποι των Κήπων». Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 23 Γενάρη

Στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη της Κομματική Οργάνωσης Αλωναρίου, στο Νεοχώρι, στο «Κτήμα Κέκη». Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Σάββατο 28 Γενάρη

Στις 6.30 μ.μ. σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Αλιβερίου, στο Εργατικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.