MY KTEO

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Μελίνα Νικολαΐδη: Η οργισμένη ανάρτησή της! «Σε μια κοινωνία που κλείνει τα μάτια της…»


Τις εξελίξεις γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του 15χρονου στο Ίλιον παρακολουθεί η Μελίνα Νικολαΐδη και παίρνει θέση ως ένα κορίτσι απόλυτα συνειδητοποιημένο για την κοινωνία του 2022.

Στην εκπνοή του έτους η κόρη της Δέσποινας Βανδή, ξεσπά για το πώς η κοινωνία έχει διαχειριστεί την υπόθεση.

«Στο τέλος θα απαιτήσουν από τον 15χρονο να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση Ανίκανοι, αδιάφοροι γονείς, κανονικοποίηση της βίας, μέσα από τραγούδια και βίντεο που απευθύνονται σε έφηβους και μιλάνε για ξύλο, ναρκωτικά νταηλίκια και σex, μια κοινωνία που κλείνει τα μάτια γιατί “δεν της πέφτει λόγος”, μια δικαιοσύνη νεκρή», αναφέρει, μεταξύ άλλων η ανάρτηση που αναδημοσίευσε η Μελίνα Νικολαΐδη.

Τις εξελίξεις γύρω από τη φρικιαστική υπόθεση του 15χρονου στο Ίλιον παρακολουθεί η Μελίνα Νικολαΐδη
«Έφυγε το παιδάκι μου για σπουδές στο Λονδίνο. Αποφάσισε ότι θα σπουδάσει υποκριτική. Ως άνθρωπος πάντα έλεγα στα παιδιά “ακολουθήστε τα όνειρά σας για να γίνεται χαρούμενοι άνθρωποι”. Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά μου να κάνουν αυτά που θα τους δώσουν χαρά.

Με τη Μελίνα και τον Γιώργο δεν λειτουργό ως φίλη. Μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς άλλος για τα παιδιά. Θα συζητήσω με τα παιδιά μου τα πάντα, αλλά φίλους θα έχουν να μιλήσουν. Εγώ θέλω να κρατήσω τον ρόλο μου. Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα θέμα. Όλοι χρειαζόμαστε την εμπειρία για να μάθουμε. Η Μελίνα έχει όμορφη φωνή, αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει την υποκριτική», είχε πει η Δέσποινα Βανδή για την κόρη της.



gossip-tv.gr