MY KTEO

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Χαλκίδα: Ο δυνατός αέρας έσπασε τζαμαρία στην Αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας- Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Εύβοιας

Με το θέμα της ακαταλληλότητας των κτηριακών υποδομών της ΕΛ.ΑΣ. στον Νομό Ευβοίας κλείσαμε το  2022, με αυτό θα αρχίσουμε δυστυχώς, στο οποίο και επανερχόμαστε για να θωρακίσουμε τα

εργασιακά  δικαιώματα και τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μας!!

Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της ακαταλληλότητας του κτηρίου όπου στεγάζεται η Δ/νση  Αστυνομίας Ευβοίας, καθόσον σήμερα θα θρηνούσαμε θύματα συναδέλφους εξαιτίας της ανεπάρκειας του  κτηρίου.





Ένας απλά δυνατός αέρας (τι θα βιώναμε σε έναν ακόμα ισχυρό σεισμό…;) ήταν αρκετός να σπάσει  ολόκληρη τζαμαρία που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Ιωάννου και στο εσωτερικό της στεγάζεται η γραμματεία  του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας και μεγάλα κομμάτια της να πέσουν στους χώρους των γραφείων! Είναι θαύμα  που δεν θρηνήσαμε συναδέλφους αφού το περιστατικό έγινε βραδινές ώρες σήμερα και ευτυχώς τα γραφεία  ήταν κλειστά!!

Η απαξίωση και εγκατάλειψη των θεμάτων που αφορούν τις συνθήκες εργασίας μας σε όλο τον Νομό  έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους με τον πιο εμφατικό τρόπο, με πιο τρανταχτό παράδειγμα να  αποτελεί το «Μέγαρο» (;;;) της Δ.Α. Ευβοίας, το οποίο να αποτελεί πια πρόβλημα όχι μόνο για τους συναδέλφους  μας αλλά και για τους συμπολίτες μας! 

Ζητούμε λοιπόν το αυτονόητο: ΑΜΕΣΑ την μετεγκατάσταση της Δ.Α. Ευβοίας σε κατάλληλο και σύγχρονο  κτήριο καθώς και την δημιουργία ενός σχεδίου μεταστέγασης όλων Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού μας σε  σύγχρονα κτήρια που θα τιμούν κάθε σύγχρονο και δημοκρατικό πολίτη, πόσο μάλλον τους συναδέλφους μας!

Γι’αυτό λοιπόν καλούμε όλους τους αρμόδιους πολιτειακούς παράγοντες και αιρετούς άρχοντες του Νομού  μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να σεβαστούν τις ανάγκες μας.

Συνεχίζουμε για όλους τους συναδέλφους μας!!

Για όλους τους Ευβοϊώτες συμπολίτες μας!!