MY KTEO

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Ράνια Τζίμα για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: «Πριν από το πρώτο δελτίο του ζήτησα…»


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Ράνια Τζίμα, η οποία αναφέρθηκε στον φόβο που είχε για την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, αλλά και τη σχέση της με την κόρη της, Ελένη.

«Πίστευα τόσο πολύ ότι δεν μπορώ να κάνω δελτίο ειδήσεων, που είχα πείσει τον εαυτό μου ότι δεν το θέλω κιόλας. Όταν ήρθα στο Mega και μου είπαν “θέλουμε να κάνετε δελτία ειδήσεων» τους είπα δεν γίνεται, αποκλείεται, να βρούμε κάτι άλλο, θέλω πολύ να δουλέψουμε μαζί.

Στα δικά μου μάτια είναι μία δουλεία που θέλει να είσαι πολύ προσεκτικός και προσηλωμένος και πίστευα ότι δεν είμαι αρκετά καλή… Στο μυαλό μου δεν μπορούσα ποτέ να μπω δίπλα στους συνάδελφους που κάνουν δελτία ειδήσεων απέναντι μας, έλεγα “που πας; δεν γίνεται, δεν μπορείς!”», είπε αρχικά η Ράνια Τζίμα.

Στη συνέχεια η Ράνια Τζίνα ανάφερε πως δεν αντέχει να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση καθώς βλέπει μόνο λάθη.

«Πριν από το πρώτο δελτίο ζήτησα από τον Γαβριήλ (σ.σ.: Σακελλαρίδη) να πάμε μία μεγάλη βόλτα στη θάλασσα. Μετά το δελτίο ήθελα να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου, αλλά αυτό δεν γινόταν», είπε.

Τέλος η Ράνια Τζίμα περιέγραψε τον εαυτό της ως μαμά.

«Προσπαθώ να περάσω στην κόρη μου προοδευτικά μηνύματα και εκείνη τα χρησιμοποιεί όπως της αρέσει. Είχα πει στην Ελένη ότι δεν χρειάζεται να κάνουμε όλοι τα ίδια και όταν η δασκάλα τους έβαλε να αντιγράψουν κάτι στον πίνακα, εκείνη έγραψε τα δικά της», είπε.



govastileto.gr