MY KTEO

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Σάκης Αρναούτογλου: «Βαρετοκαιρία» τα Θεοφάνια, βροχές και χιόνια την Τρίτη


Προσοχή στις περιοχές με πάχνη και ομίχλη συνέστησε για ακόμη μια φορά ο Σάκης Αρναούτογλου, σημειώνοντας ότι ο καιρός τα Θεοφάνια θα είναι καλός με αραιές συννεφιές στα βόρεια και αρκετή ηλιοφάνεια και τους ανέμους με ΒΔ κατευθύνσεις εντάσεως 4-5 μποφόρ.

Τα Θεοφάνια, θα έχουμε τη γνωστή «βαρετοκαιρία» δηλαδή, με ομίχλες, συννεφιές και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 16 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 στα νότια και στους 11 με 14 στα βόρεια.

Το Σάββατο λίγα περισσότερα σύννεφα στα Επτάνησα και ίσως ψιχάλες σε Σποράδες, Ιόνιο και στην ανατολική Κρήτη. Η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς στα κεντρικά, στους 10 με 13 στα βόρεια της χώρας και στους 17 στα νότια.

Την Κυριακή περισσότερα συννεφα στα δυτικά, αλλά στα νότια θα περάσει ένα χαμηλό βαρομετρικό το οποίο από την Κρήτη έως τα Δωδεκάνησα αφήσει λίγες βροχές. Η θερμοκρασία…

Τη Δευτέρα ο καιρός αλλάζει με πυκνά σύννεφα στα δυτικά, με βροχές από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία στους 15 βαθμούς στα κεντρικά και στους 10 με 12 στα βόρεια.

Την Τρίτη όμως ο καιρός αλλάζει με βροχές στα δυτικά, και στη βόρεια Ελλάδα και το νότιο Αιγαίο ενώ δεν θα λείψουν και τα χιόνια στα βουνά πάνω από 1400 - 1500 μέτρα.