MY KTEO

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις σε προτρέπουν να αναθεωρήσεις πρόσφατες ιδέες, έργα ή αποφάσεις ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις ή τα μακροπρόθεσμα, μεγαλύτερα πράγματα. Οι φιλοδοξίες, η καριέρα, οι ευθύνες ή τα ζητήματα φήμης μπορούν να εστιάσουν στην ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 10ο οίκο σου. Αρχίζεις να προσεγγίζεις την κατεύθυνση της ζωής σου και τους στόχους σου με νέους τρόπους που θα οδηγήσουν σε κερδοφόρες, σημαντικές νέες ιδέες. Μπορείς να αποκτήσεις μια αίσθηση του επόμενου βήματος ή μια εικόνα για συγκεκριμένες κατευθύνσεις που έχεις πάρει. Οι επικοινωνίες έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο και με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος. 

Ταύρος
Έχεις τη  ευκαιρία να δεις τα πράγματα με νέους τρόπους με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα. Οι σκέψεις μπορούν να στραφούν στο παρελθόν ή σε πρόσφατες αποφάσεις και σχέδια. Αποκτάς νέα άποψη για μια κατάσταση και αποδεικνύεται χρήσιμη. Οι συζητήσεις που κάνεις τώρα μπορεί να είναι εμπνευσμένες και διαφωτιστικές. Η εκπαίδευση, οι μεταφορές, οι πεποιθήσεις ή τα θέματα δημοσίευσης μπορούν να τεθούν σε μεγαλύτερη εστίαση. Αυτά που διαβάζεις και ακούς σήμερα μπορεί να είναι πολύτιμα για μελλοντικά έργα ή να εμπνεύσουν νέες σκέψεις που έχουν δύναμη. 

Δίδυμοι
Η νέα γνώση για μια παλιά σχέση ή τον δικό σου ψυχισμό μπορεί σήμερα να είναι διαφωτιστική και επίσης πολύ χρήσιμη. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στον ηλιακό 8ο οίκο σου και είναι μια ιδανική στιγμή για να εμβαθύνεις στα συναισθήματα και τις οικείες σκέψεις σου. Σκέψεις, ιδέες, νέα ή συζητήσεις για προσωπικά ή οικονομικά θέματα τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές κατευθύνσεις ή εξελίξεις στο μέλλον. Μπορεί να μάθεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα θέμα, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα για ένα συμπέρασμα. 

Καρκίνος
Με τις σημερινές διελεύσεις βλέπεις νέα επίπεδα μιας κατάστασης ή ένα άτομο από το παρελθόν με νέο τρόπο. Η εστίαση σε μια σχέση μπορεί να είναι σημαντική τώρα, με τον Ήλιο σε ευθυγράμμιση με τον ανάδρομο Ερμή σηματοδοτώντας τη μέση του ανάδρομου κύκλου του Ερμή. Δεν θα έχεις όλες τις απαντήσεις αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτή είναι η στιγμή για μια χρήσιμη επανεξέταση κάποιων θεμάτων. Το να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης συμβάλει στην ολοκλήρωση της σκέψης σου, οδηγώντας τελικά σε καλύτερες αποφάσεις. 

Λέων
Προσεγγίζεις τα προβλήματα από διαφορετική οπτική γωνία σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Είναι μια χρήσιμη διαδικασία καθώς βλέπεις μερικές από τις λεπτομέρειες της ζωής σου που προηγουμένως είχες χάσει. Η απόκτηση ουσιαστικής εικόνας για μια εργασία, αγγαρεία ή ένα θέμα υγείας μπορεί να είναι ισχυρή. Οι ιδέες που γεννήθηκαν τώρα μπορεί να έχουν μεγαλύτερη σημασία αργότερα. Είσαι το άτομο που ζητάς βοήθεια σήμερα ή πληροφορίες και απολαμβάνεις αυτόν τον ρόλο. Είναι καλύτερο να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις και να τροποποιήσεις τρέχοντα έργα και ιδέες παρά να ξεκινήσεις εντελώς νέα. 

Παρθένος
Μπορείς να παρακινηθείς και να εκφραστείς με νέους, όχι και τόσο παραδοσιακους τρόπους. Η επανεξέταση των ιδεών του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει σε νέες μεθόδους που μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικές τους επόμενους μήνες. Οι σημερινές συζητήσεις ή ιδέες μπορεί να  χρησιμεύσουν ως σημαντικά σημεία καμπής. Η στάση σου σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη και βελτίωση εξελίσσεται, καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Ερμή. Αργότερα σήμερα η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ξεκουραστείς, να αναθεωρήσεις και να προβληματιστείς. 

Ζυγός
Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται σήμερα στον ηλιακό 4ο οίκο σου και θέλεις να κατανοήσεις θέματα από το παρελθόν. Η τάση είναι να κοιτάς πίσω, να αναλύεις και να ξανασκέφτεσαι. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για εξερεύνηση, καθώς οι ιδέες που προκύπτουν από τις σημερινές σκέψεις και επικοινωνίες μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμη σημασία.  Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα οπτική σε ένα παρελθοντικό θέμα ή σε μια οικογενειακή υπόθεση. Είναι μια καλή μέρα για να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα από μια συζήτηση με κάποιον που εμπιστεύεσαι. 

Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή σε ευθυγράμμιση σήμερα μπορεί να ξυπνήσει ένα παλιό ενδιαφέρον ή να δεις ένα τρέχον υπό νέο πρίσμα. Μπορεί να υπάρξουν χρήσιμες συζητήσεις και συλλογισμοί που να αποδώσουν. Οι ιδέες που δημιουργούνται τώρα, ειδικά για τη μάθηση, τα νοητικά ενδιαφέροντα, την επικοινωνία, τις διασυνδέσεις και τα αδέλφια μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Μπορεί να είναι η έναρξη μιας μακροπρόθεσμης επιδίωξης ή να σε οδηγήσουν σε μια σημαντική κατεύθυνση. 

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, ιδιαίτερα ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα ή τα πρακτικά θέματα. Με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή να ευθυγραμμίζονται στον τομέα των χρημάτων, των επιχειρήσεων, των ταλέντων και των προσωπικών σου αγαθών σήμερα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις ιδέες που έρχονται τώρα.  Είτε αναδύονται από μέσα σου είτε προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες, κάτι μπαίνει στη θέση του και μπορεί να είναι μαγικό. Είναι καιρός να δεις ένα θέμα από νέο πρίσμα και να απολαύσεις τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό. 

Αιγόκερος
Αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με νέους τρόπους σήμερα, καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ενώνονται στο ζώδιο σου. Είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα και ιδέες, καθώς κάνεις απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και αντλείς ιδέες από το παρελθόν. Ίσως θελήσεις να προσέξεις ιδιαίτερα την επικοινωνία με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο. Επιδίωξε να καθαρίσεις την ψυχική ακαταστασία για να κάνεις χώρο στο μυαλό σου για θετικές σκέψεις και νέες ιδέες. Οι παρατηρήσεις που γίνονται τώρα μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές και μακροπρόθεσμες βελτιώσεις. 

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές νέες γνώσεις για τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το παρελθόν ή ένα πρόβλημα. Καθώς ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου έχεις την τάση να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια. Μπορείς τώρα να στοχεύσεις στο να εγκαταλείψεις κακές συμπεριφορές ή καταστάσεις μιας και ο τρόπος που θα μπορέσεις να το κάνεις αυτό τώρα φαίνεται. Οι πληροφορίες που συναντάς σήμερα μπορεί να είναι σημαντικές για να αφήσεις κάτι πίσω σου. 

Ιχθείς
Ο Ήλιος και ο ανάδρομος Ερμής συναντιούνται σήμερα στον τομέα των κοινωνικών σχέσεων, των ονείρων και των ελπίδων σου, προκαλώντας κάποια επανεξέταση. Σημαντικές σκέψεις, ειδήσεις ή συζητήσεις σου δίνουν μια νέα εικόνα για πρόσφατα γεγονότα, αποφάσεις ή προβλήματα. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με ό,τι συμβαίνει γύρω σου και σε ό,τι επικοινωνείς αυτήν τη στιγμή. 



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη